Heet honing en hondelekkers


Ook hier bloedje heet natuurlijk en het nodige ongedierte in de lucht, het was niet echt prettig om buiten bezig te zijn, dus ik heb potjes gevuld en etiketten geplakt. De eerste potjes staan alweer buiten, inclusief collectebus, ik heb er netjes in het rood "bedankt!" op geschilderd. De potjes zijn op, dus er moeten eerst weer nieuwe aangeschaft worden voordat ik verder kan.
Vanmiddag nog even samen met Simba naar het snoepwinkeltje gelopen, we waren er al eerder langsgekomen vandaag, maar toen was het gesloten vanwege de middagpauze. Ze wist precies wat we gingen doen, het was één run rechtvooruit, zonder te snuffelen. Een heerlijk bullepees gescoord, die ze zelf naar huis mocht dragen, dat is erg vermoeiend blijkbaar. Ze heeft hem ook niet in één keer opgegeten. Belle, die begin van de avond nog even langskwam, mocht er zelfs ook nog een stukje van eten, de rest heeft ze daarna zelf opgepeuzeld.
Ik ga zo nog maar eens onder de koude douche staan.

Ria Vrijdag 29 Juli 2005 at 6:11 pm | ¶ | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.