Lust en leven

Ik heb nog steeds geen nieuws over mijn pc. Voor Bruno is het ook topdrukte met de taxi op het moment natuurlijk, dus het moet maar even tussen de bedrijven door, hij heeft nog geen tijd gehad. Ik kan natuurlijk wel achter Joop zijn pc gaan zitten, dat doe ik ook af en toe wel, maar de lust ontbreekt me ook een beetje, ik heb ook geen foto's bij de hand en voor mij hoort dat er gewoon bij. Daar komt nog bij dat het vandaag heerlijk weer was en ik heel de dag druk in de tuin ben geweest. Joop heeft vandaag onder de vloer gelegen om een stuk cv leiding te vervangen, we hebben allebei een voldaan gevoel zodoende. 
Verder heb ik mezelf na de foto van zaterdag (toen ik die Heineken man won) maar eens op streng dieet gezet, je kan jezelf wel nooit meer willen wegen en het interesseert me ook niet zo heel veel meer(maar toch eigenlijk nog wel een beetje natuurlijk) en ik vind ook alles zo lekker, maar soms word je toch wel met je neus op de feiten gedrukt, moet je die armen zien (mijn buik heb ik er maar afgeknipt), er moet gewoon een paar kilo af! Eens kijken of dat gaat lukken. (ik heb me nog maar niet gewogen)

De merels zijn zondag uitgevlogen, jammer ik was er geen getuige van zodoende, het rotweer plus dat brakke gevoel maakten dat ik die dag weinig gedaan heb. Eigenlijk zou je zulke dagen na een feestje gewoon in moeten kunnen leveren, dat ze aan het eind van je leven afgetrokken worden, die paar maanden maken dan toch ook niet meer uit en het veraangenaamt wel het leven.Jammer genoeg zijn we zo ver nog niet....

Ria Dinsdag 02 Augustus 2005 at 6:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.