Nattigheid

Afgelopen nacht me helemaal uit de naad gezweten, alles was nat, het beddegoed en ik, zo nat dat als je je omdraait alles piept, maar toch lekker onder het dekbed blijven liggen natuurlijk, anders word het weer koud. De opgeslagen afvalstoffen moesten eruit denk ik.
De dag begon met onweer en regen en het bleef ook verder heel de dag klam weer met af en toe een buitje. Niet ver gelopen, wel een paar keer. Verder veel spelletjes gedaan, want honing slingeren gaat met dit weer ook niet.

Joop heeft gisteren een ongelukje met zijn bril gehad, hij zag sterretjes aan één kant, gelukkig vond hij nog een oude, waar wel krassen opzitten, maar die toch beter kijkt dan een gebroken glas. Hij naar Pearl om een nieuw glas te bestellen, bellen ze even later terug dat dat niet gaat (eerst wel) omdat die glazen niet meer gemaakt worden. Dat vind ik dan weer zo vreemd, ze proberen je toch gelijk een nieuwe bril aan te smeren natuurlijk, benieuwd wat voor verhaal ze morgen hebben.

Verder groot dorpsnieuws, ja even voor Nieuwsbode spelen natuurlijk.
DE campinghouder en DE boekhouder gaan van huis wisselen, Cobus wordt campinghouder en Johan gaat rusten of zoiets, wat een toestand weer in 't durp.

Ria Vrijdag 19 Augustus 2005 at 7:57 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.