Rups


Dit moois kroop eind van de middag ineens op het rotan tafeltje, uit de hazelaar gevallen denk ik. Geen idee wat voor vlinder er uitkomt, maar het moet zeker een knapperd zijn.
We vinden de laatste paar dagen ook steeds hazelnootjes, die bomen staan er al jaren, maar nog nooit nootjes gevonden, nu wel dus, ik ga ze sparen.

Vanmorgen een strandwandeling gemaakt, Joop ging voor de verandering ook weer eens mee, gezellig! Halfverwege op de terugweg zagen we ineens dat Simba haar halsketting kwijt was, ze had lopen stoeien met haar riem, dus ik wist ongeveer waar dat geweest was, daar moest ze hem kwijt zijn geraakt, het was op het punt waar we omkeerden. 
Ik weer terug, het was afgaand water, dus hij moest nog te vinden zijn. Niet dus! Zeker weten dat mensen die geen hond hebben of ook maar van plan zijn er ooit één te nemen hem opgeraapt hebben. Goed, ik heb een flinke wandeling gemaakt zodoende. Morgen maar weer een nieuwe halen. 

Eind van de middag kwamen Ina en Martin nog langs met vrienden van hun. Ik had net het kacheltje aangestoken. Gezellig even zitten kletsen en wat gedronken.

Update:Dit komt er dus uit. 
Met dank aan de P.

Ria Zondag 11 September 2005 at 9:39 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.