Luctor et emergo

Hij kan worstelen wat ie wil, maar een echte Zeeuw wordt het nooit natuurlijk, die zwager van me. Vandaag is de vlaggemast geplaatst bij het huisje, de vlag gehesen, we hebben geproost (alweer) dat ie maar lang en gezond mag wapperen en als afsluiting hebben we een pizzaatje genuttigd. Het was erg gezellig. 

Verder heb ik vandaag de blogrol en de shoutbox verwijderd, dingen die regelmatig storingen geven en het opladen van de pagina vertragen, bij de linkjespagina staat de blogrol nog wel, maar dat ga ik binnenkort ook veranderen, ik klik iedereen toch regelmatig aan, niet iedereen hupst naar boven, dus nu staat alles alphabetisch.

Heerlijk gewandeld ook en er waren trommels op het strand, ik weet nog steeds niet wat er nu eigenlijk te doen was bij Perry's. Simba hoorde het al van ver en eenmaal op het strand werd het getrommel steeds heviger, mooi dat ze niet verder wilde. Toen we even stil hadden gestaan maakte ze rechtsomkeert terug naar de trap, ik ben maar gevolgd, braaf als ik ben.

Ria Zondag 25 September 2005 at 10:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.