Schoenen


klik

Vanmiddag weer een gevalletje schoenen. Ik had het er al eens eerder over, maar vandaag waren ze met z'n tweeën, op een heel leeg parkeerterrein, ze trokken meteen de aandacht. Ik dacht eerst dat het een dode kat was, maar dat was gelukkig niet het geval.
Raar hè! Goede schoenen, met een beetje zand eraan. Iemand heeft een strandwandeling gemaakt en zittend in de auto andere schoenen aan getrokken, beentjes weer binnenboord en weggereden, ik kan er niets anders bij verzinnen. Als het leuke laarzen waren geweest had ik ze wel even gepast, maar deze heb ik netjes laten liggen.

(Het plaatje bij de oude link is weg, zoals een heleboel plaatjes in het archief. Ik had MSN sites aangemaakt en daar foto's geplaatst om hier te gebruiken, de sites zijn verlopen. Jammer, maar waar .Eéntje bestaat er nog wel, die heeft nl. wèl een geldig email adres en die heb ik onder Flickr gezet.

Ria Vrijdag 07 Oktober 2005 at 11:33 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.