Beestjes en buienWas het de zus van de kip van gisteren of misschien toch dezelfde. Het "lijk" was verdwenen, maar dat kunnen de bewoners van dat huis ook gedaan hebben natuurlijk, ook al lag hiij niet zo in het zicht. Ik was in ieder geval voorbereid en had Simba op tijd aangelijnd, het moet tenslotte geen gewoonte worden. 
Toen ik van huis ging was het heerlijk, de zon scheen en het was gewoon warm, maar eenmaal bij Ellemeet kwam er een bui aanzetten en heb ik even flink de pas erin gezet om hem voor te blijven, dat is gelukt, gisteren was ik ook al kleddernat geregend en daar had ik vandaag weer geen zin in. 
Deze vloog gezellig een stukje met me op, van paal naar paal, ik kon best dichtbij komen. (In de verte zie je ook de bui al aankomen) 
Het is toch een sperwer? Of weet iemand het beter? Ik moet me voor de telling toch nog maar eens in de vogeltjes verdiepen.


Ria Dinsdag 06 December 2005 at 9:32 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.