Schoolvriendinnen

Eind van de middag was ik even in de supermarkt, ik had nog vlees nodig voor bij de spruitjes en hoewel ik ze natuurlijk regelmatig tegenkom, ze wonen ook hier in het dorp, liepen we nu met z'n drietjes onze dagelijkse boodschappen te doen. We hebben even overlegd hoe we onze spruitjes klaarmaken, Jeannette doet er cashewnoten door, Marian spekjes, ik enkel een klontje boter en een beetje nootmuskaat. Op weg naar huis bedacht ik dat ik ook nog een foto moest hebben waar we samen opstonden en die heb ik dus maar even opgezocht en gescanned, november 1963 was het, daar op die vuilnisbak. Stretch broeken met elastieken onder je voeten door, gewatteerde jacks en rood wit of blauw wit gestreepte dassen. Het was een leuke tijd en we hadden vooral veel lol. De school is tegenwoordig Multi Functioneel Cultureel Centrum.

Verder Heeft Miriam gezellig mijn rondje meegelopen vandaag, voor de broodnodige blosjes en ook een beetje voor de lijn.

Ria Donderdag 12 Januari 2006 at 10:02 am | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.