Spam

Ik denk dat ik iedere dag toch wel zo'n stuk of dertig spammailtjes krijg, vreselijk al die zooi. Nu kreeg ik vanavond een linkje door, ik heb het gedownload en het lijkt wel of het helpt, het is gewoon raar, ik heb nu al een uur geen mail gehad....Ik ga het nog even aankijken maar misschien heeft iemand anders er ook iets aan. Het is gratis dus altijd het proberen waard. 

Verder niet veel beleefd vandaag, het was echt weer een spelletjesdag. Nog even gewinkeld met Mir, ze heeft op het ogenblik geen auto tot haar beschikking overdag, dus doen we af en toe even samen boodschappen. Bij de Lidl nog een "oud" buurmeisje tegengekomen en gezellig even staan kletsen. Haar zusjes waren op de lagere school mijn vriendinnetjes, op deze foto zit ik tussen hen in, die heb ik misschien al dertig jaar niet meer gezien omdat ze hier niet in de buurt wonen, maar het ging goed met ze vertelde hun (oudere) zus, toch altijd weer leuk om te horen.


Ria Donderdag 16 Maart 2006 at 4:17 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.