Bubbels

De bubbeltjes en de wijntjes erna smaakten prima gisteravond bij Ina en Martin, vandaar dat ik vanmorgen een beetje "wadderig" hoofd had. Na lange tijd de sauna maar weer eens aangezet en uitgebreid gebadderd, daar knapt een mens dan wel weer wat van op, ik zou het vaker moeten doen. Een lange wandeling zat er niet in omdat Simba nog wel erg last van haar poot heeft,
voorzichtig aan maar even. 

Joop en Cor hebben de garagevloer afgetegeld, er waren tegels te weinig, maar die konden Ina en Martin gelukkig nog te pakken krijgen, nu is hij klaar en voor de helft gevoegd. Daarna zijn ze nog een tijdje aan het kloven geweest, want die klamp hout moet ook nog klein en in het hok. Verder zijn ze druk plannen aan het maken, want komende donderdag gaan ze een weekje wandelen, het Drenthe pad deze keer, als voorbereiding voor de trektocht die Joop in april in Nepal gaat maken. 
Wandelen met mij is niet leuk, ik sta te vaak stil om naar bloemetjes of vogeltjes te kijken en eigenlijk kan ik hem daar ook helemaal niet bij gebruiken. Bij Joop moet wandelen een inspanning zijn, stevige pas en het liefst bepakt, afzien en daarna een primitief maaltijdje koken, ik moet daar niet aan denken en daarom doen we gewoon elk ons eigen ding.


Ria Zondag 26 Maart 2006 at 4:37 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.