Vrijheid blijheidBeetje onrustig geslapen, het is altijd weer even raar als Joop er niet is, Simba merkt dat waarschijnlijk aan me en is dubbel zo waaks. Maar we redden ons wel en Joop heeft het ook gezellig met Cor op het Drenthepad, al viel de afstand vandaag iets tegen en de wind ook al. Het verschil met wanneer hij in Nepal zit is dat hij nu wel een paar keer per dag belt.
Vanmorgen uitgebreid naar de kapper geweest en ik durf het bijna niet te bekennen, maar ik ben weer een ietsiepietsie geverfd. Mir kon het niet meer aanzien al dat grijs en ik kreeg een muts op met gaatjes en met een haaknaald werden daar plukken doorheen gehaald, echt het zag er schattig uit. Die plukken zijn geverfd en het ziet er nu ineens weer heel anders uit, ik ben er wel weer blij mee eigenlijk, om het af te maken heb ik voor de verandering ook weer maar eens oorbellen in gedaan. 
Toen ik net thuis was belde de het schapenvrouwtje, de lammetjes gingen vandaag de wei in en ze zou het leuk vinden als ik nog eens een paar foto's kwam maken, dus dat heb ik gelijk maar gedaan.
En nu is Silvia er met een paar vriendinnen om een avondje te stappen in Scharendieke, want dat kan nergens beter dan hier... toch?


Ria Vrijdag 31 Maart 2006 at 4:47 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.