Rotan



Hoezo stofnesten! Je moet ze alleen af en toe mee onder de douche nemen en dan zijn zo weer zo fris als wat. Van bovenstaande kastjes heb ik er drie, verder in de badkamer nog iets voor de handdoeken en in de kamer naast Joop zijn stoel eentje voor het afleggen van papiertroep, ik ben er heel mijn leven al weg van. Tafeltjes, stoelen, vooral voor buiten, heerlijk spul. En als het versleten is voor dat waarvoor het bedoeld was, dan kan er altijd nog een bloempot op, want decoratief blijft het. En nu zijn ze allemaal weer fris. Vanavond ook de slaapkamergordijnen gewassen op de manier vanPapoe, geweldig! Alle haken laten zitten, gelijk weer opgehangen en nu af en toe even trekken, want ze zijn van katoen en ik heb geen zin om te strijken.

Het was heerlijk vandaag. Vroeg gewandeld in verband met te heet voor de hond. Joop was inmiddels al twee keer op MSN geweest en begreep maar niet waar ik was, wandelen....nu al......zo vroeg....dat doe je anders nooit! De bestelde spullen zijn inmiddels aangeschaft heb ik begrepen.

Vanavond gezellig bij Elly gegeten, salade met meeuwenpoep, dit bordje hoefde Elly niet meer, de rest lag op de tafel, gelukkig net naast de slabak....


Ria Donderdag 11 Mei 2006 at 10:37 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.