Herhaling


klik

Natuurlijk val ik nu in herhaling, maar ik vind de foto zo mooi gelukt en toen ik vanavond ging zoeken en zag dat het vorig jaar op precies dezelfde datum was, kon ik het toch niet laten er maar weer even aandacht aan te schenken. De morgenster bloeit weer! Ik heb hem vorig jaar in de tuin gezaaid, maar hier zie ik nog niets verschijnen. Misschien komen ze nog boven en anders dit jaar maar weer proberen.
Joop is vandaag druk met de verticutteerhark in de weer geweest, heeft kunstmest gestrooid en op de kale plekken graszaad voor schaduwplekken gezaaid, zogenaamd "schaduwgras". We zijn weer benieuwd. Het zal wel nooit een supergazon worden, maar dat hoeft ook niet. Vanmiddag heeft hij samen met Cor de laatste stapel hout gekloofd en ben ik nog even naar Zierikzee geweest. Ik kwam daar "toevallig" een rode fleece tegen (voor bij mijn schoenen). Ik kreeg al een tientje korting en toen ik eenmaal buiten was en hem dicht wilde trekken (ik had hem aangehouden) trok ik het trekkertje van de rits af (niet helemaal, alleen het showdingetje), ik weer naar binnen en omdat het de laatste was in mijn maat kreeg ik nog een tientje terug. Eenmaal thuis heb ik het dingetje er weer aangeprutst, misschien blijft het nu beter zitten. Zo'n aardige meneer in de Dumpwinkel in Zierikzee, hij doet altijd net of hij het bijna weggeeft en alles staat je uitstekend, bij drie maten te groot: "mag het best wat ruim zitten, dat staat vlot" en zwart of rood het maakt niet uit: "het staat je prachtig!" Het is ook denk ik de enige winkel in Zierikzee waar je nog niet kunt pinnen, dus ik ben met mijn nieuwe fleece aan naar de pinautomaat gelopen, de oude lag nog wel in de winkel maar die zag er niet meer uit, ik had zo weg kunnen lopen, niet dat dat ook maar één moment in me op is gekomen hoor.


Ria Dinsdag 23 Mei 2006 at 11:07 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.