GenietenZe stonden al een paar dagen naar me te lonken, die leuke oranje winterviooltjes en vanmiddag heb ik een paar bakken gehaald bij de overbuurtjes. Ik vind dat leuker dan al die pompoenen, die zien er ook wel kleurig uit, maar ik heb altijd het idee dat ze liggen te rotten, viooltjes groeien tenminste en met een beetje geluk komen ze de winter door. Ik heb ze "gekocht" van het restant van de bon die ik van Iris kreeg als dank voor het logeren. ('t Is op nu Iris wanneer komen jullie weer?)
Verder vandaag vooral druk geweest rond het huis en in de tuin, heerlijk! De kabouters zijn ook in bad geweest, dus die kunnen ook schoon de winter in. Morgen nog zo'n dag geloof ik, dat is ook wel nodig want er is nog genoeg te doen. Als het weer omslaat en de Luzerne gemaaid is moeten we ook nog een keer slingeren. De honing van de vorige keer is op een paar potjes na op.


Ria Maandag 11 September 2006 at 11:52 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.