Serooskerke(Sch)

  


"Wat is dat verzande haventje bij Serooskerke?" Vroeg Hans een paar dagen geleden aan me, nadat hij dit had gezien op Google Earth en toen ik vanmiddag terug kwam uit Zierikzee, bedacht ik dat ik maar even een stukje door moest rijden voor een paar foto's vanaf deze kant, ik kom er zelf eigenlijk ook bijna nooit en het is er best mooi, voorzover zo'n gat dan mooi kan zijn natuurlijk. Het is een restant van deWatersnoodramp van 1953 en dit is het verhaal erachter. 

"Het is van het grootste belang de Nederlandse delta te beschermen tegen gevaren van hoog water. In samenwerking met provincies en waterschappen worden de zwakke schakels in de waterkeringen aangepakt." zei Hare Majesteit vanmiddag in haartroonrede, ik ben benieuwd, misschien moeten eerst de zwakke schakels bij het waterschap eens aangepakt worden, ongelooflijk wat die soms verzinnen om aan het werk te blijven.


Ria Dinsdag 19 September 2006 at 12:00 am | ΒΆ | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.