DuivenleedOm deze tijd van het jaar verwacht je toch geen nest met jonge duiven meer, maar het was er wel. Ik riep nog, want ik zag het aankomen maar Joop had oorbeschermers op, dus die hoorde niets en een paar seconden later vielen de duiven op zijn hoofd. Nest ondersteboven en de duiven ernaast, die waren zich natuurlijk ook een hoedje geschrokken. Ik denk dat ze vandaag of morgen wel uitgevlogen waren, ze zijn al vrij groot. Joop heeft het nest omgedraaid en zo zaten ze er een uur geleden nog bij, vader en moeder duif zijn nergens te bekennen, ik ga straks nog maar eens kijken.
De coniferen zijn gehalveerd, nu de zijkanten nog een beetje knippen en aan onze kant nog wat takken waar hij niet bij kon, dat bewaren we voor morgen. De bomen erachter zijn ons dankbaar denk ik, die hebben nu weer licht en lucht.Tussendoor ook nog wat nootjes gezocht en opgepeuzeld, aan de linkse lege dop te zien vinden de muizen ze ook lekker en ik kan ze geen ongelijk geven, ze zijn heerlijk!


Ria Donderdag 21 September 2006 at 12:02 am | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.