RustAls er iemand over ons bruggetje rijdt, zegt dat bruggetje: "bobberdebobberdebobberdebob", niets mis mee en best om aan te horen. Tot eergisteren zei de brievenbus dan: "KLEPPERDEKLAPPERDEKLEPPERDEKLAP!!!", een hoop herrie en al jaren riepen we dat die brievenbus toch eigenlijk eens een ander plaatsje moest krijgen, maar nooit kwam het ervan. De laatste tijd begon ook de verf er vanaf te springen, tijd voor actie dus. En het is gebeurd! Een stuk rustiger binnenkomen zo, ik denk dat zelfs de buren het zullen merken.
Mijn dag bestond voornamelijk uit honingpotjes vullen, de tafel is leeg, de kraam weer gevuld met potjes met netjes met de hand ingevulde etiketjes, het stempeltje is leeg, dus even schrijven maar, zo hoef ik ook niet alle etiketten ineens te doen, gewoon 's morgens een paar voor de komende dag. Wat de bijen betreft hebben we het weer gehad voor dit jaar.

Ria Donderdag 28 September 2006 at 12:10 am | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.