Met z'n allen

Kleine kinderen worden groot en sommige grote mensen blijven net kleine kinderen, dat is wel iets dat me opgevallen is de laatste dagen. Grote mensen zijn rare wezens, maar eigenlijk ben ik wel blij dat het kind in mij nog leeft.

We zijn vandaag allemaal onze eigen weg een beetje gegaan, ik had zin om te wandelen en Sil en Cor wilden winkelen in Zierikzee (ik moest er niet aan denken), Joop was zoet met zijn spelletje en kreeg ook nog een opruimaanval. Eind van de middag was het verzamelen geblazen en zijn we met z'n allen, ook Miriam en Mark erbij, uit eten geweest bij Salud.. Eenmaal klaar met eten en nog een afzakkertje aan de bar, viel het me op dat mijn kinderen wel erg lang op het toilet bleven hangen. Toen ik eens polshoogte ging nemen kwamen ze net terug: "Ja, we waren eens aan het vergelijken op wie we nu eigenlijk lijken, qua postuur enzo... zij heeft bobbels en deuken waar ik die niet heb en ze is ook langer......en hoe zat het met de melkboer toendertijd......?" Ik heb maar niets meer gezegd, dat leek me het verstandigst....

En nu zijn we weer allemaal onze eigen weg gegaan. Joop gaat zo taxi rijden en ik kan weer even tot rust komen.
Ria Zaterdag 21 Oktober 2006 at 9:27 pm | | Standaard

Eén reactie

Renesmurf

Soms is zwijgen inderdaad even beter.
En kind zijn blijven we allemaal, hopelijk.
Altijd maar volwassen doen is saai.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 21-10-’06 23:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.