Familie

Er moet mij even iets van het hart. Ik ben tamelijk openhartig altijd, ook over mijn naaste familie. Ik weiger ze J, M en S te noemen, dat past niet bij mij, die letters zeggen mij niets. Als ik soms, zo vaak gebeurt het nu ook weer niet, eens iets over ze vertel, weet ik wat ik doe. Er wordt mij niets kwalijk genomen, iedereen leest mee (behalve Joop), reageren blijft moeilijk, dat hoeft ook niet. Ik weet wat ik aan ze heb. Uit de reakties (weinig) blijkt, dat sommigen er moeite mee hebben en het misschien zelfs wel raar vinden, zoiets doe je niet denkt men misschien. Nou, ik wel!
Ria Vrijdag 27 Oktober 2006 at 11:35 pm | | Standaard

vijftien reacties

Jolie

Oh, ja, dat hoor ik ook wel eens. Niet van de familie zelf, maar van ànderen. Familie zelf vindt het leuk. Maar als ik elders in logs “Baby,” “Dreumes” “Peuter” J. M. X of “Opa” lees, word ik niet meteen overvallen door gevoel van Oh wat intiem en respectvol ;-)

Jolie, (URL) - 27-10-’06 23:45
nanos

Het stoort me niet hoor. Het is me zelfs nooit opgevallen.
De een doet het zus en de ander doet het zo. Ik doe het door elkaar geloof ik, als ik het al doe.
Wat ik niet doe is (recente)foto´s plaatsen van volwassenen.

nanos, (URL) - 28-10-’06 00:24
Irene

De meeste van je lezers kennen je J S en M waarschijnlijk niet persoonlijk maar alleen uit jouw logjes. Ik vind het leuk om te lezen, omdat je altijd zo echt overkomt. Gewoon zoals Ria is.
Zelf heb ik het altijd wel over I+R, maar dat is een gewoonte geworden.

Irene, (URL) - 28-10-’06 00:44
Renesmurf

Ik ook! Mensen kunnen weten hoe bepaalde mensen heten, als ze net je juiste logjes lezen.
Letters werken storend.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 28-10-’06 00:54
Brillie

Ik praat ook ook niet graag in codes. Gewoon zeggen wat je te zeggen hebt. Dat doe ik iedere dag op mijn blog.

Brillie, (URL) - 28-10-’06 00:58
ria

@Irene: Dat bedoel ik dus, jij hebt het ook niet vaak over privé dingen (behalve het ventje dan). Neem maar aan dat veel van mijn lezers J M en S wel persoonlijk kennen, maar dat zijn dan ook weer lezers die nooit reageren. Soms word ik er moe van, maar mij krijgen ze niet klein ;-)

@Nanos: Wat is de reden van het niet plaatsen van recente foto’s van volwassenen vraag ik me dan af. Van kinderen kan ik me dat nog enigszins voorstellen.

ria, (E-mail ) (URL) - 28-10-’06 01:00
Iwan Sjokotov

Ha die Kreeftje… Nog steeds superactief aan ‘t webloggen zie ik… Wel, ik heb mijn rommelhok (http://iwanovitsj.web-log.nl) weer eens wat opgefrist, dus spring gerust eens binnen ;-)

Iwan Sjokotov, (URL) - 28-10-’06 07:39
Wieneke

Als jij je er prettig bij voelt, Ria, dan is dat toch verder helemaal oké. Iedereen blogt maar zoals hij/zij het prettigst vindt. En wie ergens moeite mee heeft, die komt maar niet op bezoek. Net als in real life. Ik vind wel dat als de schrijver het heeft over Hr. P of Mw. R of dorp X dat gerespecteerd moet worden door de reageur, die misschien heus wel weet wie/wat er mee bedoeld wordt.

Wieneke, (E-mail ) (URL) - 28-10-’06 10:06
Bart

Daar is het jouw log voor he ! Geen probleem hoor, ik lees wel mee ;-)

Bart, (URL) - 28-10-’06 10:31
Petra

Dat wilde ik ook zeggen, het is jouw log. Bij mij weten de meeste mensen die komen lezen ook heus wel wie huisgenoot en de Spetters zijn. Maar ze willen echt zelf hun naam er niet steeds in. Dat doe ik dan ook maar niet.

Petra, (URL) - 28-10-’06 10:47
fialas

Snobbel wil zèlf niet met zijn voorletter aangeduid worden, hij zou het voor allebei vervelend vinden als jullie hem en Sloompie zouden verwarren.

fialas, (E-mail ) (URL) - 28-10-’06 16:54
Silvia

Hoi mam, nou ik zal eens reageren dan. x

Silvia, (E-mail ) - 28-10-’06 17:44
V@nM@n

No problem at all. Respect voor de medelogger staat bij mij voorop.

V@nM@n, (URL) - 28-10-’06 21:36
ria

@Sil: Dan moet je natuurlijk ook wel iets zeggen! :-p

ria, (E-mail ) (URL) - 29-10-’06 01:46
Silvia

O, okee.

Silvia, (E-mail ) - 29-10-’06 14:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.