Lang en leegIk heb er altijd weer even moeite mee hoor, als die klok teruggezet word. "Vroeg" op en dan blijft hij maar duren die dag. Het was wel heerlijk weer, dus ik ben de tuin nog maar eens ingedoken. Alles begint gewoon overnieuw, de sierdistel zit vol met knoppen, de elzekatjes voor volgend jaar hangen alweer klaar, de herfstaster is uitgebloeid en de blaadjes van volgend jaar staan nu al boven de grond. Twee volle maanden duurt het nog eer het jaar voorbij is, dat is best lang en dan krijgen we ook nog al die "gezellige" feestdagen. Kortom, ik kijk nu al uit naar de nacht dat de klok weer een uur vooruit gezet kan worden, hopelijk werkt het weer een beetje mee en wordt het niet al te nat en te donker.
Joop en ik hebben vanmiddag nog eens overlegd, ik was bezig de klimop struikjes langs de wilgentenen schutting een beetje te fatsoeneren en het is echt een doorn in zijn oog, al die takkezooi (ik ga even niet linken want die werken niet en trouwe lezers weten waar ik het over heb), dus na wat aandringen van zijn kant (ik ben vrij snel om te praten) hebben we besloten de rommel maar weer op te ruimen, hij mag het dan wel zelf doen natuurlijk en onder de voorwaarde dat hij niet meer moppert als ik loop te snoeien.
Verder is de c@r@v@nm@n aan het verhuizen, hij heeft een ander onderkomen gevonden, dus de grote caravan is per 1 november ook weer leeg, boekingen graag per e-mail, alleen voor familie, vrienden en bekenden natuurlijk... ;-)
Ria Zondag 29 Oktober 2006 at 7:05 pm | | Standaard

negen reacties

aargh

Ik raak er toch wat door in de war en reken altijd de verkeerde kant uit. Nu nog wakker, daar klopt dus niks van!

aargh, (E-mail ) (URL) - 30-10-’06 00:17
Brillie

Eindelijk werd bij mij een uur terug gebracht die bij mij gestolen was. En dat net voor een groot feest. 25 jaar geleden werd ik 18 op deze dag.

Brillie, (URL) - 30-10-’06 01:44
RIA&BERT

Ik heb ook liever de zomertijd!;-)

RIA&BERT, (URL) - 30-10-’06 09:55
Therese

Ja, ik probeer maar niet te treuren en er het beste van te maken. O Ria, wat ben jij toch ijverig in de tuin. Woonde jij maar niet zo ver weg, dan mocht je hier snoeien, dat het een lieve lust is.
Maar ja….hartelijke groetjes!!

Therese, (E-mail ) (URL) - 30-10-’06 11:08
Petra

Ik ben blij met het uurtje extra. En dan zie ik wel weer verder.

Petra, (URL) - 30-10-’06 14:24
Redstar

Ik heb altijd al problemen gehad met die verdraaide vooruit, en achteruit draai dagen…

Redstar, (E-mail ) (URL) - 30-10-’06 17:32
Tanya

Hoeveel wanhopige woningzoekenden mag ik naar jou doorverwijzen (geintje)???????

Tanya, (E-mail ) (URL) - 30-10-’06 18:49
Hook

Ik vind dat uur terug ook helemaal niets hoor, ben nog steeds uit mijn ritme en we zijn al weer 2 dagen verder!

Hook, (URL) - 30-10-’06 20:38
V@nM@n

Heerlijk, de winter is echt mijn seizoen.

V@nM@n, (URL) - 30-10-’06 20:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.