Gevelde bomen


KLik voor het verschil

Sinds de tijd dat hij in zijn eentje stond vond ik het maar niks meer, een beetje magere zielepiet en omdat hij na de storm van een tijdje geleden ook nog scheef was gaan staan heb ik vanmiddag de zaag maar eens gepakt.

Een andere gevelde boom is Nico. Ik ken hem sinds de zomer van 2005 toen hij samem met Marianne een keer mee kwam met Ina en Martin, hij was toen al ziek. Daarna heb ik hem nog een keer ontmoet bij het Concert at Sea in 2006", dus echt goed heb ik hem niet gekend. Wel volg ik sinds onze eerste ontmoeting zijn weblog, met alle ups en downs, de reizen die hij nog gemaakt heeft en hoe hij tot het laatste toe altijd nog alles deed wat mogelijk was, altijd samen en met de goede zorgen van Marianne. Vanmiddag om 12 uur is hij ingeslapen...
Ria Woensdag 14 Maart 2007 at 7:28 pm | | Standaard

dertien reacties

gerda

gecondoleerd ,ook voor Ina en Martin.

gerda, (URL) - 14-03-’07 20:18
gerda

als ik de foto zo zie kan dat kale stammetje wel weg en die kale denneboom.Maar ik heb er geen verstand van hoor dat weet je, hier is het betondorp.Ik heb alle bomen hier om laten kappen en alleen de laurierheg bleef staan ,mooi hek er om heen klaar .en een dun strookje oerwoud bij de kinderspeelplaats waar ik wel van geniet.uit de voortuin is ook alles weg zelfs mijn mini olijfboompje wat ik heel jammer vond maar vergeten tegen de mannen te zeggen dat die apart moest.Nee gerda heeft geen groene vingers hoor behalve als ze schilderd.

gerda, (URL) - 14-03-’07 20:24
V@nM@n

Zo kabbelt het leven gewoon door….

V@nM@n, (URL) - 14-03-’07 21:38
Renesmurf

Ik vind bomen doodmaken altijd zielig.
Net als dieren overigens.
Maar ja, de mens is machtig.

Renesmurf, (URL) - 14-03-’07 21:54
Redstar

Ik plaats voor elke boom die dood gaat hier, een nieuwe. En als we met de auto lang opweg gaan, komt er een plant of boompje bij..

Gecondoleerd voor alle nabestaande

Redstar, (E-mail ) (URL) - 14-03-’07 22:07
Tanya

Een lach & een traan. Vandaag het heengaan van Nico, te jong, te vroeg, gecondoleerd. En dan die webcamfoto van jou, staat die er sinds vandaag op???!

Tanya, (E-mail ) (URL) - 14-03-’07 22:25
ria

Tanya: Ja, sinds vanmiddag zo blijf je een beetje op de hoogte van de groei van mijn zaadjes ;-) Renesmurf: Soms is het nodig en ik ben dan wel blij dat ik die macht heb.
@Redstar: Ik probeer de boel in evenwicht te houden en dat lukt me aardig hoor ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 14-03-’07 22:43
Brillie

Die kale stam mag je ook wel verwijderen.

Brillie, (URL) - 14-03-’07 23:32
Brillie

Dan nog een reactie over Nico. We maken het nu zelf van dicht bij mee. Het is en blijft altijd een rot ziekte, met nare gevolgen. En dat heeft inpact op iedereen. Sterkte.

Brillie, (URL) - 14-03-’07 23:36
ria

@Gerda en Brillie: Die kale stam is miet kaal, die is vanonderen juist heel mooi en vanboven ook wel, maar door iets onverklaarbaars zijn er een jaar of twee geleden een heleboel takken doodgegaan, die wordt vanzelf wel weer mooi en die kale dennenboom is een blauwspar, die nu ook beter tot zijn recht komt….pfff

ria, (E-mail ) (URL) - 14-03-’07 23:38
Wieneke

Heel dapper gestreden, die Nico, maar hij heeft nu rust. Ik denk dat hij met zijn weblog heel wat mensen heeft doen nadenken. Over jouw sloopwerk: Ik heb eens een buurvrouw gehad, die haar coniferenhaag had gekregen van haar familie en vrienden. Iedereen bracht bij de housewarming een conifeer mee. De bewuste conifeer kreeg de naam van de gever. Na een tijdje werd er eentje bruin (teveel kattenpies?). Ze zei langs haar neus weg tegen haar zus aan de telefoon: ‘goh, ome Kees is dood’. Zus schrok zich lam. ;-)

Wieneke, (URL) - 15-03-’07 09:18
ria

@Wieneke: hihihi, ja, dat is wel ff schrikken zo :-D

ria, (E-mail ) (URL) - 15-03-’07 19:28
Mike

Tjonge, ook al ken ik nico niet, het raakt me toch. Zeker nu ik even zijn site bezocht heb en een en ander heb gelezen. Sterkte

Mike, (E-mail ) (URL) - 15-03-’07 20:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.