Beetje dubbelEr wordt gepuzzeld tegenwoordig en dan wordt druk heen en weer geloop, geritsel met de krant en ander aanwezigheidsgeluid niet op prijs gesteld. Vandaag ben ik maar een beetje gevlucht, gewandeld, door Zierikzee gedreuteld en op mijn gemak een tijdje brillen staan passen bij Pearl. Deze heb ik alweer twee jaar, de 'glazen' worden zo langzamerhand een beetje mat van de krasjes, want als ik wandel zit hij altijd in mijn tas. In het begin doe ik er netjes een hoesje omheen, maar daar kan ik maar geen gewoonte van maken en dus tegenwoordig weer los bovenop mijn shag. Ik zag wel een leuke groene, maar wat een joekels van poten tegenwoordig, het moet breed aan de zijkant begrijp ik, maar ik vind het niet mooi en denk ook niet dat ik daaraan mee ga doen. Volgende week gaan ze verbouwen, dus misschien is er wel een leuke actie na de verbouwing, ik wacht het maar even af, het heeft nog geen haast en een beetje rondkijken is ook leuk. Daarna ben ik even bij Elly langs geweest, ze is gisteren al thuisgekomen en het gaat allemaal erg voorspoedig tot nu toe. Cor was er ook, we hebben samen een wijntje gedronken, bijna als vanouds...
Ria Zaterdag 17 Maart 2007 at 8:09 pm | | Standaard

acht reacties

paola

ik maak ze ook graag, die puzzels :-)

paola, - 17-03-’07 23:33
Mike

Uiterst charmant, die (al twee jaar oude)bril, en wat een mooie bruine knikkers! Zelf houd ik ook niet van die dikke poten, volgens mij zijn ze ook nooit echt aangeslagen vandaar de verkoop actie misschien?

Mike, (E-mail ) (URL) - 17-03-’07 23:41
Brillie

Aha… de wijn was het dus.

Brillie, (URL) - 18-03-’07 01:08
ria

Paola: Moet jouw lief dan ook stil zijn? Mike: Dank je!
@Brillie: Nee daar heeft het niets mee te maken.

ria, (E-mail ) (URL) - 18-03-’07 01:36
Renesmurf

Een bril moet ook nergens in, maar op!
op de neus, de hele dag!

Renesmurf, (URL) - 18-03-’07 01:46
V@NM@n

Goh, dan sta ik niet alleen. Ik parkeer mijn bril ook altijd zonder hoesje…

V@NM@n, (E-mail ) (URL) - 18-03-’07 10:34
Redstar

Die brede poten, zijn volgens mij een ramp in de auto..

Redstar, (E-mail ) (URL) - 18-03-’07 13:49
gerda

paerl is zeker overal aan `t verbouwen bij ons lag ook de hele winkel in “puin”

gerda, (URL) - 18-03-’07 18:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.