BureaubladOp verzoek van Brillie, mijn bureaublad met op dit moment de foto van de kikker van vorige week. Die foto kan morgen weer anders zijn als ik een mooi plaatje schiet, maar de snelkoppelingen blijven. Bij Brillie staan ze mooi verdeeld, maar ik zou niet weten hoe dat moet, ze staan waar ze staan, links en onder elkaar.
De linkerrij met bovenin de prullenbak, daaronder Adobe reader, Google Earth, VLC player, Adobe Image Ready, Adobe Photoshop, Bricks of Atlantis (gekocht spel, voor de kleinkinderen natuurlijk), Chainz de Luxe (gekocht spel, ook natuurlijk voor de kinderen), Conquercam (om een nieuw webcamplaatje te uploaden), FinePixVieuwer (om mijn foto's vanaf de camera op de pc te zetten), Flickr Uploader (die kan wel weg eigenlijk).
Dan de middelste rij met bovenin twee dingen van Freecom, die zitten er pas en zijn nodig om de foto's op Joop zijn ding te zetten (heb ik nog maar één keer gebruikt), Internet Explorer, LimeWire (om muziek te downloaden), Luxor Amun Rising de Luxe (gekocht spel, de kinderen spelen graag spelletjes), Microsoft Office Outlook, MSN 8.1, Penquin Puzzel (echt kinderspel), PicoPrint om foto's af te laten drukken, ik heb het er pas opgezet, nog niet gebruikt), WebProxy (kladblokje), Windows verkenner.
En dan de laatste rij met bovenin Wordpad (nog een kladblokje, ja ik kladder wat af), FTP, Zuma de Luxe (gekocht spel), Zylom (snelkoppeling naar de spelletjessite) en als laatste Zylom puzzles de Luxe (die spell ik nooit eigenlijk, maar misschien gaan de kinderen hem nog eens leuk vinden).
Dan onderin nog het Panda beertje, windows player en netwerkdingetjes.
't Is wat hè, nu ben ik toch ook wel benieuwd naar nog meer bureaubladen.
Ria Zaterdag 24 Maart 2007 at 8:01 pm | | Standaard

zeven reacties

Wieneke

Nou ja, die van mij ken je nu wel. Zie logje over de ijsberg ;-)

Wieneke, (URL) - 24-03-’07 20:33
Therese

Ik zal binnenkort een afbeeldingkje plaatsen. Tegenwoordig is het steeds weer kleindochter; ik zie haar zo iedere dag met haar bolle wangen.

Leuk die kikker. Heeft hij niet toevallig een kroontje op?

Therese, (E-mail ) (URL) - 24-03-’07 20:46
Renesmurf

ik vind die kikker wel mooi, ik heb gewoon Ierland, dat standaard plaatje, want ik zie mijn buroblad toch nooit.
koppelingen heb ik niet zoveel. Ik kan alles zo wel vinden.

Renesmurf, (URL) - 25-03-’07 00:47
Brillie

Het steekt aan he? Alleen de pictos verzuipen een beetje in het water.

Brillie, (URL) - 25-03-’07 01:07
Mike

Ik heb enkel oog voor de kikker :-)

Mike, (E-mail ) (URL) - 25-03-’07 09:03
Floyd

mijn bureaublad evolueert mee met de seizoenen.
het winterlandschap is nu verandert in een lente landschap en dat blijft er staan tot de zomer begint of tot ik het moe ben

Floyd, - 26-03-’07 00:41
Floyd

verandert moet natuurlijk veranderd zijn

Floyd, - 27-03-’07 01:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.