Voor en na 2Toch wel leuk die voor en na foto's, goeie reclame ook voor Miriam, want Levi is toch behoorlijk opgeknapt.

Ik heb een gat in de dag geslapen, niet altijd geslapen maar wel lekker lang blijven liggen, vooral ook omdat ik zag dat het somber was buiten en naar later bleek ook erg koud. Ik heb mijn wanten opgezocht en aangedaan toen ik ging wandelen, maar dat was toch al snel te warm. Ik heb alweer soep gegeten, nog een paar kopjes en het is op en ik denk dat ik zaterdag gewoon weer een nieuwe pan maak. Handig, lekker en gezond.

Nog een weekje. Volgende week vrijdagnacht komt Joop alweer thuis. Nog niets van wat ik van plan was heb ik gedaan, niet gesnoeid, de gordijnen hangen er nog hetzelfde bij (te lang dus), niets geschilderd of getekend, het gras ligt vol blaren, maar ik vermaak me prima en slaap heerlijk
Ria Donderdag 25 Oktober 2007 at 8:57 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

De tijd kan me momenteel niet snel genoeg gaan!
De kou valt me wel mee, ik vond het dinsdag kouder.

Renesmurf, (URL) - 25-10-’07 21:10
Nanos

De kou valt wel mee. Dinsdag was het kouder, maar toch wel lekker.

Nanos, (E-mail ) (URL) - 25-10-’07 21:55
V@nM@n

Misschien wil hij nog wel een weekje langer blijven…

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 25-10-’07 22:36
ria

hahahahha, neeeeeeeeee Vanman! Ik vind het veels te leuk samen hoor, en trouwens Iran komt er daarna ook weer aan hè, over drie weken en als hij daarvan terug komt is het alweer bijna krst :-.

ria, (E-mail ) (URL) - 25-10-’07 22:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.