Uitbuiken

Rond een uur of drie vanmiddag werden we in Koningshooikt verwacht voor de terugkombijeenkomst van de groep Belgen waar Joop mee naar Nepal was. Ergens in België in de buurt van Lier. Wat is zo'n Tomtommetje dan toch een uitvinding, we reden er gewoon in één keer naar toe. Ik heb ze nu dus ook allemaal in het echt gezien. Erg gezellig, veel hapjes, hapjes en hapjes en ook nog eens eten, eten en eten en spoelen met een wijntje of wat. Er was ook een tuin, waar die van ons een keer of tien uit kan, met waterpartijen en buxus, echt geweldig mooi, maar geen weer om er in rond te lopen, dat was wel jammer.
Simba heeft een paar uurtjes bij Ina en Martin gelogeerd die ook hier in de buurt zijn, dat was wel handig. Met hun waren we gisteravond ook al uit eten geweest, dus mijn buikje is rond. Ik hoef morgen even niet zoveel denk ik.
Ria Zondag 25 November 2007 at 11:41 pm | | Standaard

zes reacties

BERT&RI@

Heeft een mens zo af en toe nodig hoor (dat uitbuiken)

BERT&RI@, (E-mail ) (URL) - 26-11-’07 08:35
joke

Ze kunnen daar goed koken of was het eten ambetant?

joke, - 26-11-’07 09:09
Mike(lodeon)

Haha, lekker genoten van alle hapjes dus ;-)

Mike(lodeon), (E-mail ) (URL) - 26-11-’07 11:42
Redstar

Ik doe dat zonder TomTom :-) Maar klinkt zo gezellig..

Redstar, (URL) - 26-11-’07 12:30
aargh

Lekker, gezellig. Zeker veel verhalen gehoord.En waren ze allemaal weer een stukje opgebleekt, die vakantiegangers?

aargh, (E-mail ) (URL) - 26-11-’07 13:48
ria

Joke: hahaha, nee het was heel lekker hoor :-) Aargh, die verhalen vielen me een beetje tegen eigenlijk, ik kon ze ook niet zo goed volgen hoor, ‘t ging erg snel allemaal en enkel de koppen waren maar bruin hè, tenminste die van Joop ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 26-11-’07 20:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.