In de knopjesWat een toestand weer. Mijn computer hapert een beetje en we weten niet wat, vooral met de fotootjes is het even een gehannes, dan stopt de boel ineens, valt er niks meer te klikken en staat alles vast, opnieuw opstarten is dan de enige optie.
Maar goed, het fotoprogramma heb ik net opnieuw geïnstalleerd kijken of het nu beter gaat, wat ik betwijfel want er gaan meer dingen niet goed, dus als ik vandaag of morgen uit de lucht ben, weet je hoe het komt.
Joop heeft vanmorgen aangifte gedaan en is gelijk maar doorgereden naar Goes voor een nieuwe jas, ik dacht nog even mee te gaan en eigenlijk had ik dat ook beter kunnen doen, want hij kwam terug met een erg lelijk donkerblauw ding, met een geruite voering, dat was nog het ergste. Hij had de pest erover in, maar ja ik ga toch niet roepen dat ik het een prachtige jas vind als het tegenovergestelde het geval is. Nu gaan we morgen samen maar even.
Simba is ook weer loops, hoogbejaard, maar bij honden schijnt daar geen eind aan te komen, dat wordt weer dikke pret komende twee weken en vooral stevig doorlopen, op zoek naar lekkere ventjes.
Ria Woensdag 26 Maart 2008 at 10:38 pm | | Standaard

negen reacties

Brillie

Er staan al bomen in het rose langs de kant van de weg. Geen idee, welk type boom het is. Maar het ziet er prachitg uit.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 26-03-’08 23:43
mikelodeon

Haha, wat een lef om Joop alleen op een nieuwe jas uit te sturen :-)
Tja en simba betreft, het blijft een hondeleven ;-)

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 27-03-’08 11:58
Redstar

Mooie foto van die boom. Je pc is een ander verhaal. dat kunnen een paar dingen zijn. Maar het klinkt als te weinig geheugen of je harde schijf die eens lekker opgeruimd moet worden en gedrfragmenteerd..

Redstar, (URL) - 27-03-’08 12:47
Me!

Bestanden netjes opslaan, formatteren, installeren en opnieuw beginnen. Voordat dadelijk ook je bestanden weg zijn.

Me!, (E-mail ) (URL) - 27-03-’08 17:05
Therese

Je kan een man ook niks alleen laten doen, hè?

Therese, (E-mail ) (URL) - 28-03-’08 20:04
ria

@Therese: nee, dat blijkt maar weer hè ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 28-03-’08 20:05
fialas

Wat een dikke kerseboom! of is het een abeel? Heeft Joop die verkeerde jas nog kunnen ruilen? Anders moet hij hem maar reserveren voor het vervoer van duitse passagiers.

fialas, (E-mail ) (URL) - 28-03-’08 21:31
ria

@Fialas: Ik weet niet wat voor boom het is. De jas is geruild hoor.

ria, (E-mail ) (URL) - 28-03-’08 21:49
Marja

Hé Simba,je hoeft echt geen kilometers te lopen hoor voor een lekkere vent….hier tegen over je zit er één.
Ennuuh, hij heeft je al geroken.

Marja, (E-mail ) - 29-03-’08 08:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.