SpringZo langzaamaan, rollen we een beetje het voorjaar in. De deur kan af en toe weer openstaan, even buiten zitten lukte vanmiddag ook, maar dan moet je wel zorgen dat de wind geen vrij spel heeft, want die is nog errug frissss. Het gloeiende wangen gevoel is er dus wel, maar nu weer bij de kachel. Ik kan nog niet zonder hoor.
Het wandelen wil ook niet erg lukken, we sukkelen met moeite een rondje rond het dorp en dat was het dan wel, de energie is er even wat uit, al hoop ik wel dat dat nog een beetje terugkomt, ze kan het nog wel, dat heb ik de afgelopen weken gezien, maar om nu kost wat kost kilometers te maken heeft geen zin. Zodoende heb ik mooi de kans mijn nieuwe schoenen wat in te lopen, dat gaat zonder problemen, ze lopen heerlijk. Joop wandelt zijn eigen rondje en is gisteren naar Middelburg geweest voor een 25 km daar.
De verjaardag van Levi vieren we volgend weekend een beetje hier, ze zitten nu midden in de verhuizing dus we zijn er niet geweest. Volgend weekend komen ze naar de caravan, eerst met paps en daarna met mams, even tijd om uit te blazen. Fijn dat het zo kan, ook al is het niet de gewone gang van zaken.
Ook nog geen internet daar, dus ik bedank maar even voor de felicitaties. We hebben gebeld en hij heeft een 'game' gekregen, geen idee welke, maar één van de knopjes is van ons, zo te horen was hij er erg blij mee.
En zo hobbelen we maar een beetje door, alhoewel... hobbelen.... ik vind het meer sprinten, het gaat allemaal veel te vlug, van mij mogen ze vanaf nu de snelheid op 'low' zetten.
Ria Zondag 20 April 2008 at 8:36 pm | | Standaard

negen reacties

Me!

Die snelheid mogen ze van mij meteen op low laten staan…

Me!, (E-mail ) (URL) - 20-04-’08 21:42
marlies

fijn dat het zo geregeld is met de kleinkinderen.

marlies, - 20-04-’08 22:30
Brillie

Ik ben toch meer iemand van kleur.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 20-04-’08 23:01
Renesmurf

Met nieuwe schoenen het voorjaar in, mooier kan het niet!

Renesmurf, (URL) - 20-04-’08 23:42
ria

@Brillie: Aanklikken misschien?

ria, (E-mail ) (URL) - 20-04-’08 23:44
monica

prachtige foto!

monica, (E-mail ) - 21-04-’08 07:18
RI@&BERT

Gelukkig gaat alles weer bloeien ,het ging dit weekend zelfs er snel.

RI@&BERT, (URL) - 21-04-’08 08:14
Redstar

Schitterend zeg die foto.. Hier zijn we al lekker aan het bij kleuren hoor. Lekker uit de wind en zo..

Redstar, (URL) - 21-04-’08 12:12
aargh

Handig hè, zo’n caravan! :-)

aargh, (E-mail ) (URL) - 21-04-’08 14:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.