Allegaartje

Gisteravond aten we bij de Goudoevertjes een hapje, gezellig en lekker, ‘t was alweer een tijdje geleden dat we elkaar zagen. Zij hebben ook een prachtige tuin en natuurlijk liepen we daar even doorheen en op een gegeven moment kwam het ook over snoeihout.Maurice vroeg zich af waarom ik daar niet zo’n gezellige hoop van maakte, als erfafscheiding. Ik zei er maar niet teveel van, want dat heb ik dus al eens gedaan, maar ook weer opgeruimd. Toch stelde ik voor om het nu weer te gaan doen tussen de rommel die nu bij de buurman staat en ons in. Joop vond het best, zei hij en zodoende begon ik gelijk vanmorgen er stond tenslotte nog een kar vol van vorige week. Die hoefde hij dan ook niet weg te brengen. Ai, dat was nu ook niet zo snel de bedoeling, dat wordt toch weer een rommeltje, zei Joop toen hij kwam kijken, maar ik zet nu door. Het is ook veel handiger om de takken gelijk daar neer te leggen na het snoeien. Daar wilde ik ook gelijk verder mee gaan, maar er zaten over al van die smerige mottenhopen in de liguster, daar ben ik maar mee gestopt, die moeten eerst maar uitvliegen. We gingen maar een stukje wandelen, maar dat was weer te warm en we keerden om….

Bijna thuis stopte er een auto, er zat een vrolijk zwaaiende vrouw in en een zwarte hond, ik begreep gelijk dat dat Janneke-uit-Zwijndrecht-die-in-Zierikzee-gaat-wonen moest zijn. We hadden al email contact gehad, want ze zit in de buurt te wachten tot het huis klaar is en we hadden al afgesproken elkaar te ontmoeten. Bij het nemen van het bruggetje nam ze bocht te kort en schampte de brievenbus, die brievenbus kan dat wel hebben, en aan de auto viel de schade gelukkig mee, iedereen was daar al aan gewend zei ze, dat hoort bij haar en dat mocht de pret niet drukken. Ze had lekkere aardbeitjes meegebracht en we hebben gezellig gekletst. Ik ga binnenkort eens in haar tijdelijke woonverblijf kijken.

Ria Maandag 15 Juni 2009 at 6:14 pm | | Standaard

acht reacties

fialas

je kunt het beste eerst wat stevige dikkere takken rechtopzetten, in twee evenwijdige rijen, beetje aanhameren,en dan is het een koud kunstje om allerlei dunner spul er netjes in te vleien. Ideaal als schuilplaats voor klein gedierte.

fialas, (E-mail ) (URL) - 15-06-’09 19:21
Elmar

Leuk idee zo’n afscheiding!
Gezellig dat Janneke uit Zwijndrecht bij je in buurt komt wonen!
groetjes,
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 15-06-’09 20:07
Thérèse

Hahaha, Ria, ik zou maar oppassen met je brievenbus en haar voortaan zo gaan noemen:
Janneke uit Zwijndrecht die in Zierikzee gaat winen en….altijd brievenbussen eventjes schampt.
Doorzetten, hoor, die haar, mooi!

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 15-06-’09 20:54
Thérèse

haar moet zijn haag of heg. Sorry!

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 15-06-’09 20:55
Me!

Sommige mensen zijn geboren voor ongelukjes…

Me!, (E-mail ) (URL) - 15-06-’09 21:05
Brillie

Jammer van het verkopen van je schoenen… want wat zie ik je nu dragen aan je voeten?

Brillie, (E-mail ) (URL) - 15-06-’09 23:28
Bart

Binnenkort oppassen geblazen in Zierikzee dus ;-)

Bart, (E-mail ) (URL) - 16-06-’09 11:41
RI@&BERT

Die motjes zien er niet zo gezellig uit zeg!

RI@&BERT, (E-mail ) (URL) - 16-06-’09 14:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.