Toen en nu

Gisteren kwam ik via Bolus bij een opname van Mevr. Hocke Hoogenboom (opname 2 aanklikken, bij mij doet hij het alleen in Internet Explorer).
Erg leuk om te horen, want ze woonde vlakbij ons in een boerderij om de hoek.
Een typisch mens, ik zie haar nog zo voor me. De moeder van mijn vriendinnetje deed het huishouden en kookte voor haar. Als we paddenstoelen vonden gingen we daarmee naar haar toe, we mochten dan binnen komen, daar was het ook al om te doen natuurlijk en dan ging ze in haar boeken zoeken, liet ons plaatjes zien en vertelde er iets over. Niet dat ik dat ook allemaal hoorde en opsloeg, want ik keek daar altijd mijn ogen uit, vond het prachtig om te zien wat zij zag als ze naar buiten keek door dat raam dat ik altijd aan de andere kant zag en de spullen die er stonden, oud en muf, ik vond het wel mooi, zo heel anders dan wat we thuis hadden.
De mannen van opname 1 waren stropers zo te horen, ik zou niet weten wie het zijn, maar ze hebben het wel een paar keer over mijn vader die dan achter hun aanzat als ze aan het stropen waren, wat een kinderachtig gedoe toch eigenlijk als je het nu zo hoort, maar toch erg leuk om te horen voor mij, vooral ook het dialect van de mannen.

Ik moet er nodig eens op uit, er zijn paddenstoelen, het strand is weer zo goed als leeg en ik heb er nog niets van gezien. Dat komt wel een beetje door Simba, maar het is vooral mijn eigen schuld natuurlijk. Het komt er gewoon niet van op het ogenblik. We deden wel een rondje en vanmiddag was ik bij de kapper voor een grote beurt, niet dat het er nu ineens heel anders uit ziet, gewoon weer wat korter en blond in plaats van grijs.

ik bak een cake
brei wat pennen aan een das
doe eens een spelletje
en draai een was.

Ria Donderdag 01 Oktober 2009 at 9:13 pm | ΒΆ | Standaard

acht reacties

marlies

van die laatste zin wel even de bijbehorende lay out toepassen ria.

marlies, - 01-10-’09 22:01
zo dus

ik bak een cake
brei wat pennen aan een das
doe eens een spelletje
en draai een was.

zo dus, - 01-10-’09 22:02
ria

@marlies: hahaha, okee jij je zin :-)

ria, (E-mail ) (URL) - 01-10-’09 22:46
Brillie

En wanneer komt je nieuwe bril?

Brillie, (URL) - 01-10-’09 23:36
ria

@brillie: draag ik een bril dan?

ria, (E-mail ) (URL) - 01-10-’09 23:46
Me!

Ik vtaag me altijd af of ze lekker zijn, die paddenstoelen…

Me!, (E-mail ) (URL) - 02-10-’09 00:02
fialas

mooie stemmige foto, prachtige gedempte kleuren

fialas, (E-mail ) (URL) - 02-10-’09 00:19
Bartacus

Lekker, cake !

Bartacus, (E-mail ) (URL) - 02-10-’09 14:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.