Streken

De blaadjes van de scheurkalender (die al aardig dun wordt) had ze uit de prullenbak gevist, best leuk hoor een beetje scheuren. Afgelopen nacht waren we vergeten onze schoenen uit de bijkeuken te halen, mijn veter was een stukje korter en Joop zijn hiel zag er een beetje rafelig uit. Ik roep al ongeveer een jaar dat hij eens nieuwe schoenen moet, zou het er nu dan toch eens van komen? Verder valt het wel mee tot nu toe… ze loopt af en toe met een onafgemaakt breiwerk te zeulen en soms ligt er ineens allemaal aarde naast de bloempot, waarvan ze donders goed weet dat het niet mag, maar die drang is bljkbaar niet te weerstaan. We blijven oefenen. Vandaag veel binnen, op een kort strandwandelingetje na, vanwege de regen.

Ria Dinsdag 03 November 2009 at 6:49 pm | | Standaard

tien reacties

humanoid

kijk maar uit. lieve kleine boefjes worden groot….

humanoid, (E-mail ) - 03-11-’09 19:36
Bartacus

Ze ziet er lief uit. Onschuldige ogen, maar ondertussen :-)

Bartacus, (E-mail ) (URL) - 03-11-’09 19:41
aargh

Oeh wat een schuldige blik, en jij mag niet lachen natuurlijk!

aargh, (URL) - 03-11-’09 21:20
Truus

En dit is meteen weer een reden dat ik gaan hond ga nemen, dat lieve snoetje, ik deed het echt niet expres maar mijn tandjes wilden dit, ik ga dus wel lachen en wat loopt er over 1 jaar rond, een grote a-sociale hond. Ik ben gewoon niet streng en consequent genoeg. Dus geniet ik gewoon van Didi op afstand, is voor alle partijen beter.

Truus, (E-mail ) - 03-11-’09 21:58
ria

@Truus en Aargh: Ik heb nu natuurlijk eerst even een foto gemaakt en daarna het papier afgepakt en wat anders te spelen gegeven. Het is niet altijd even makkelijk en je bent gauw geneigd te zeggen ‘laat maar even’ wat ik niet doe hoor, misschien doe ik het niet altijd goed en volgens de regels, maar ik probeer het wel, want ik wil graag een fatsoenlijke hond die weet waar hij aan toe is met mij en de rest van de wereld en ik weet zeker dat me dat lukt met Didi ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 03-11-’09 22:49
Brillie

Veeg je daar nooit je gatje mee af? Wel zo handig. Gewoon wegooien is toch wel zonde… lijkt mij dan weer. Hier is voor 2010 er alweer een gekocht.

Brillie, (URL) - 03-11-’09 22:58
Thérèse

Och, ze kijkt wel heel schuldbewust, nou ja, een beetje dan…..toch is het een lieverd!!!

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 03-11-’09 23:11
Me!

En daar moet je dan ook nog serieus bij blijven, Het mag niet, maar sommige dingen zijn best wel leuk.

Me!, (E-mail ) (URL) - 03-11-’09 23:42
Renesmurf

ah, hier geen regen, overdag.
Maar inderdaad, leren om een dagje binnen te zijn is ook niet verkeerd.

Ik wens je alvast een gelukkig nieuwjaar, want ik weet natuurlijk niet hoe snel die om is bij jou, met zo`n hond!

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 04-11-’09 00:09
Redstar

Hehe de streken van de jonge hond. Ze doen ook allemaal het zelfde. Toen die honden hier pups waren ging er heel wat aan.

Redstar, (E-mail ) (URL) - 04-11-’09 05:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.