Groter groeien

We waren bij de dierenarts vanmiddag voor de derde prik van Didi. Ze is weer onderzocht, heeft een wormenkuur gehad en weegt inmiddels 7.8kg. Simba mocht ook nog even op de tafel, zodat de dokter kon luisteren of ze vocht achter haar longen heeft, dat is niet het geval, dus ze hoeft nog geen plastabletten. Hij hoorde wel dat haar hartslag minder krachtig is en waarschijnlijk vergroot, de pillen zoals ik die nu geef zijn goed, daar gaan we gewoon mee door.

Daarna even naar Zierikzee voor drank, shag en hondenkoekjes en we liepen met z’n allen een rondje over de markt. Er waren heel veel rolstoelen met Belgische mongolen erin met regenhoedjes op, die kom je ook niet elke dag tegen. Goed leermateriaal zodoende.

De boom van de foto staat bij de Nieuwe Kerk in Zierikzee. Joop moest even met zijn klok naar het clubhuis, dat is vlakbij de Dikke Toren, waarvan ik in de tussentijd ook een foto maakte.

Ria Donderdag 05 November 2009 at 8:00 pm | | Standaard

acht reacties

Truus

Mooie boom en erg oud zo te zien. Een ding snap ik niet: Mongolen en leermateriaal? Mongolen komen uit Mongolië en kinderen met een verstandelijke handicap overal vandaan (zelfs uit Nederland, bekijk onze prinsesjes maar een goed, maar die zijn waarschijnlijk LVG (Licht Vertandelijk Gehandicapt). Of wilde je zelf een regenhoedje kopen en kon je nog niet beslissen welk model je wilde hebben?

Truus, (E-mail ) - 05-11-’09 20:12
Truus

Ver(S)tandelijk dus getver. Zou de AIVD hier eigenlijk meelezen?

Truus, (E-mail ) - 05-11-’09 20:13
Brillie

Het lijkt wel een Harry Potter boom.

Brillie, (URL) - 05-11-’09 20:46
Me!

Mooi boompje…waarschijnlijk niet uit Mongolië.

Me!, (E-mail ) (URL) - 05-11-’09 21:05
Redstar

Ja die boom herkende ik warempel meteen. Die staat er mooi op. Geen foto van de regenhoedjes? :-)

Redstar, (E-mail ) (URL) - 06-11-’09 05:41
mikelodeon

Simba een vergroot hart? Ze moet toch nog wel een poosje meekunnen toch?

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 06-11-’09 08:54
Wieneke

Je zei het al: we zijn maar druk met onze beestenboel, Ria. Didi weegt haast net zoveel als Yazou, die was gisteren bij de dierenarts 8.5 kg. Maar volgende week weegt Didi weer méér en Yazou hopelijk niet :-)

Wieneke, (URL) - 06-11-’09 10:03
BERT&RIA

Ria men noemt mongolen tegenwoordig mensen met een beperking klinkt wat minder hard,

BERT&RIA, (E-mail ) - 06-11-’09 14:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.