Even weg

Tien uur vanmorgen moest Simba bij de dierenarts zijn, ze zou even ‘weggemaakt’ worden voor de foto en dan konden we haar rond een uur of twaalf weer ophalen. Het werd half twee, twee uur, we vonden het maar lang duren en zodoende zelf maar eens gebeld, we zouden weer teruggebeld worden. Dat gebeurde rond een uur of drie. Er was weinig verontrustends te zien op de foto, alleen wat witte vlekken bij haar longen, dus toch waarschijnlijk vocht. Ze heeft een injectie gehad, plastabletten voor zes dagen en over een week terug. Haar hart was wel iets vergroot, maar ook dat viel mee. Nu maar weer afwachten, hopelijk helpen de pillen.

Ik heb zodoende weinig uitgevoerd en me vermaakt met spelletjes, ‘t is toch spannend.
Van de mandarijntjes kocht ik gisteren een kistje bij de Lidl, er zitten nog blaadjes aan en dat staat erg gezellig op de fruitschaal, bijna zonde om op te eten.

Ria Donderdag 12 November 2009 at 5:19 pm | | Standaard

zes reacties

Wieneke

Dus toch vocht… nou, als die plastabletjes net zo goed helpen als bij Yazou, dan wordt het meteen een stuk beter. Hou ons op de hoogte, want Simba is ons allemaal even lief. geeft Simba een kroel

Wieneke, (URL) - 12-11-’09 19:40
Thérèse

O, wat een zorgen, hè Ria? Ik weet er alles van.
Ik wens je het beste en Simba vooral natuurlijk.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 12-11-’09 19:45
Me!

Het blijft natuurlijk een zorgenkindje…

Me!, (E-mail ) (URL) - 12-11-’09 21:52
fialas

Wil Simba dat allemaal wel? wegmaken, foto’s maken, pilletjes……Lieve wijze Simba, hou je taai en probeer het maar te zeggen als het je teveel wordt.

fialas, (E-mail ) (URL) - 12-11-’09 22:35
ria

@fialas: een hele nacht liggen kotsen lijkt me ook niet prettig, maar ik snap wel wat je bedoelt hoor en ik zal in deze zeker niet te ver gaan. Ik geloof zelfs dat het al beter wordt, ze ‘borrelt’ minder en heeft al heeeeel veel geplast.

ria, (E-mail ) (URL) - 12-11-’09 22:43
Redstar

Sterkte toch met Simba. Die manderijntjes hebbenzeker een gezellige uitstraling

Redstar, (E-mail ) (URL) - 13-11-’09 05:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.