Afwisseling

We hebben vanmiddag lekker met z’n allen een rondje over het strand gedaan.
‘t Gaat prima met Simba! Ik hoor weinig geborrel meer in haar buik en ze kotst niet meer, echt super dus.
Daarna gingen de honden en ik even naar Zierikzee. Didi vindt het nog steeds geweldig om op de hoedenplank te liggen, ook toen ze even in de auto moesten blijven wachten. Leuk om van een afstandje te zien hoe ze lag te kijken naar de langslopende mensen. We hebben een nieuwe stoere leren halsband gekocht, de oude kon niet meer groter en was ook helemaal pluizig geworden.
Vanavond hebben we peetjes met vis gegeten zoals vaak op vrijdag. Het was een grote bos worteltjes en zodoende kregen de hondjes er ook een paar door hun eten. Ik doe dat toch wel vaker, als er iets over is van de groente, of af en toe een stukje fruit. Didi vindt de mandarijntjes van gisteren ook heerlijk. Dat heb ik met Simba ook altijd gedaan. De dierenarts vroeg vorige week wat ik Didi te eten gaf, hij adviseerde ook af en toe eens iets van de gewone pot door het eten te doen, gewoon voor de afwisseling en de vezels, dat deed ik dus al. Niet elke dag hoor, vaak gewoon alleen maar brokken, maar wel af en toe een stukje fruit als ik het eet.
Vanmorgen kwam ik een leuke kooksite tegen met bij elk recept een filmpje, lekkere eenvoudige receptjes geloof ik, daar ga ik nog eens kijken, als ik zin heb in eens iets anders dan de gewone Kristelijnse pot.

De foto is van zomer 2003, wat een weertje he!

Ria Vrijdag 13 November 2009 at 9:01 pm | | Standaard

acht reacties

Truus

Mijn hond was gek van druiven en aardbeien, en af en toe een beetje andijviestamppot. Helaas vrat hij ook onderweg de weggegooide hamburgers en frites en daar moest hij dan (liefst midden in nacht) vreselijk van kotsen en poepen.

Truus, (E-mail ) - 13-11-’09 21:26
aargh

Hihi, ik wilde bijna zeggen: mooi weer daar bij jullie.
Wat fijn dat het weer beter gaat met Simba. Geen geborrel en gekots, dat is toch al heel wat.

aargh, (URL) - 13-11-’09 23:38
Ina

Geen rode peper meer nodig in de gerechtjes nodig zo te lezen ;-)

Ina, - 13-11-’09 23:43
Peter

En ik vond het nog wel zo vreemd dat onze hond gek is op mandarijnen!

Peter, (E-mail ) (URL) - 13-11-’09 23:55
ria

@Peter: honden vinden fruit heerlijk hoor, Simba is ook gek op tomaten.

ria, (E-mail ) (URL) - 14-11-’09 00:00
brillie

Ik zit te lang binnen, zie ik je nu alweer naakt rondlopen?

brillie, (URL) - 14-11-’09 01:37
Wieneke

Oh wat fijn, dat Simba opknapt van de plastabletjes. Ja, ook hier wordt af en toe wat menseneten opgehapt door de honden. Sperzieboontjes, worteltjes, tomaten, druiven, appels, stukje kaas…en ‘s middags een halve bruine boterham per hond. Als wij zalm eten krijgen ze ook een stukje. Zijn ze helemaal verzot op. Alleen citrusfruit willen ze per se niet. Ik denk te zuur.

Wieneke, (URL) - 14-11-’09 10:52
mikelodeon

fijn dat het weer wat beter met Simba gaat. Leuke site trouwens met kookideeën, daar kan ik wel wat mee. Thanks!

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 14-11-’09 12:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.