Kriebels

De dag begon prachtig, dus ik verheugde me alweer op een lekker dagje buiten en zo begon het ook met een rondje blaren blazen. We jagen de meesten de bosjes in en als ze weg zijn zie je ook de poep weer liggen, dat was ook weleens nodig om die op te ruimen en ook die gooien we tussen de bosjes. Het gras ligt er weer schoon bij, zonder blaren en poep en is inmiddels alweer veel te lang, dat blijft maar groeien met die hoge temperaturen, het is nu alleen veel te nat om te maaien. Daarna heb ik de Hypericumstruik gesnoeid, lekker kort afgeknipt dan kan het volgend jaar weer een mooie grote bos worden. Verder nog wat geveegd en opgeruimd tot het begon te regenen. Didi vermaakte zich ondertussen prima met van alles en nog wat en omdat ik mijn ho-houder weer niet kon vinden ben ik binnen verder gegaan. Didi stond versteld dat had ze nog niet meegemaakt, sommige dingen maken ook vreemde geluiden, zoals spiegels en ruitjes schoonmaken met glasreiniger, dat piept. Ik heb me zodoende goed vermaakt vandaag, we hebben zelfs nog even gedanst, ook dat is een rare bezigheid.

En dan daarna is het heerlijk bijkomen met een Beaujolaitje, vandaag de goedkoopste van AH, ook lekker maar hij kan niet tippen aan die van gister van de HEMA.

Verder veel kriebels vandaag vanwege mijn nieuwe bh, eindelijk zijn er weer normale soepele dingen te koop i.p.v. die rare halve cocosnoten. Het labeltje prikte, dat had ik eruit geknipt maar het bleef jeuken, dus een scherp schaartje geleend bij de buuv en nu heb ik denk ik najeuk….

Ria Vrijdag 20 November 2009 at 7:21 pm | | Standaard

dertien reacties

Me!

Haha, dus je bent de hele dag bezig geweest met je borsten…

Me!, (E-mail ) (URL) - 20-11-’09 21:17
ria

@Me: hahaha, ja dat kan je wel zeggen, ze liepen als het ware mee de dag door

ria, (E-mail ) (URL) - 20-11-’09 21:40
Ina

Dat soort labeltjes kunnen echt heel vervelend zijn. Leuke belevenissen voor jou en Didi met al die piepjes en spuitjes:-)

Ina, - 20-11-’09 21:49
ria

@Ina, ja ‘t was wel lachen hoor en daarnet zag ze ineens die tasjes hangen boven haar hoofd, die er al van het begin af aan hangen :-D blaffen!

ria, (E-mail ) (URL) - 20-11-’09 21:53
aargh

Najeuk :-) die krijgt voor mij een nominatie voor woord-van-de-maand!

aargh, (URL) - 20-11-’09 22:46
Ina

Geweldig genieten :’-D

Ina, - 20-11-’09 23:50
brillie

HEMA: Hier Eet Men Afval… worst.

brillie, (URL) - 21-11-’09 00:54
de P.

As’t joekt, mo’j krauwe…

Als ik dat lees, dan wil ik weer zo graag een hond en het liefst twee of drie. Ik heb in de jaren zeventig schapendoezen gefokt, en dat was altijd feest om met drie, vier honden naar het strand te gaan, elke zondagochtend. Nog steeds als ik over het strand loop, denk ik weleens: wat doe ik hier eigenlijk zonder hond?

de P., (E-mail ) (URL) - 21-11-’09 01:37
ria

@de P. waarom neem je er geeneen dan? Als je weggaat kan hij makkelijk mee in de bus en als dat niet kan wil ik wel oppassen hoor.

ria, (E-mail ) (URL) - 21-11-’09 08:12
Redstar

Hier ligt ook wel eens een poep in het gras. Bladeren ook trouwens

Redstar, (E-mail ) (URL) - 21-11-’09 11:52
fialas

ja die kunststof van etiketjes jeukt als de hel, ik krijg er rode vlekken van. Mijn dochter heeft dat ook, en knipte ook voor haar dochters alle merkjes uit de hemdjes en shirtjes. Maar die meiden hadden er helemaal geen last van, en klaagden: “nou zien we niet meer waar de achterkant is”

fialas, (E-mail ) (URL) - 21-11-’09 12:32
Renesmurf

jeuk of kriebels is niks waard, weg er mee! Lang leve de schaar!
Label wel goed bewaren, want er kan belangrijke info op staan.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 21-11-’09 20:25
brillie

Het blad blijft ook maar ronddraaien op mijn landgoed. Damm.Net allemaal vrij laten maken.

brillie, (URL) - 21-11-’09 21:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.