Relaxed

Het geluid was er niet de hele nacht, af en toe krabbelde er iets, ik kon het niet thuisbrengen. Joop had taxi gereden en doet dan erna altijd nog een borreltje, toen hoorde ik het weer. Maar ja, ik ga daar heus mijn bed niet voor uit hoor, ik zie het morgen weer wel, denk ik dan altijd en toen ik vanmorgen in mijn klompen wilde stappen om naar buiten te gaan zag ik het ook. De hielen hadden ineens gerafelde randjes. Meestal staan ze buiten bij de deur onder het afdak, nu hadden ze in de bijkeuken gestaan waar Didi slaapt, vergeten weg te zetten, want de schoenen doen we wel altijd weg. Het maakt verder niet uit natuurlijk, want ik kan er nog gewoon op lopen hoor.
Op de foto lijkt Didi te vragen of we nog iets leuks gaan doen, dat hebben we daarna dan ook gedaan, het was lekker weer, zon, wind en wolken, we deden een flinke tippel en daarna deden de dames een dut en ik ging lekker bij de kachel op de bank.

Ria Vrijdag 27 November 2009 at 7:55 pm | | Standaard

zeven reacties

Truus

Ach, wat liggen ze daar lief naast elkaar. Didi heeft iig haar tandjes weer grondig gepoetst en geslepen zo te zien. Die hoeft niet naar de tandarts voor wat voor behandeling dan ook.

Truus, (E-mail ) - 27-11-’09 20:48
Renesmurf

ja, als je wat hoort dan is er ook wat!
En opvreten kan verkeerd zijn he. Pas op.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 27-11-’09 20:58
Redstar

LOL, Zulke klompen heb ik dus ook gehad :-) Ik heb er nog een poosje op gel;open, maar die twee pinnestikken bleven er p los gaan als ze de kans kregen hahahao

Redstar, (E-mail ) (URL) - 27-11-’09 21:59
marcel

“Het meisje met de gehavende hakjes”
Nog sneller te herkennen op pad.

marcel, (E-mail ) (URL) - 27-11-’09 22:33
Me!

Schitterend, die twee bij elkaar…

Me!, (E-mail ) (URL) - 28-11-’09 09:27
Wieneke

Maar ze hád toch iets leuks gedaan ‘s nachts? :-)

Wieneke, (URL) - 28-11-’09 11:41
BERT&RIA

Wat een schatjes!

BERT&RIA, (E-mail ) - 28-11-’09 13:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.