Opgeruimd

Het is heerlijk om in de tuin bezig te zijn en dat is nodig. Didi heeft afgelopen winter aardig huis gehouden, de takken, stokken en stukken schors liggen overal, ze doet niets liever dan er op liggen bijten. Al wordt het wel iets minder, ze heeft nog één stok waar ze vaak mee loopt en af en toe pakt ze eens een stuk schors. Maar ja ze heeft natuurlijk ook overal door lopen rennen en heeft twee plekken waar ze vaak ligt. Dat is nog steeds op het tijm, dat er inmiddels toch wel erg dor uitziet en op een stuk klimop dat er nu uitziet als een soort nest, lekker zacht natuurlijk. Ach ja, ‘t is een jonge hond en je kunt niet alles verbieden er moet wel iets mogen. Ze drinkt ook vaak uit de vijver en als toetje neemt ze dan nog een hap mos of ander groen dat toevallig is de buurt is, dat mag niet, dat weet ze wel, maar ze probeert het nog steeds af en toe, we blijven oefenen. Verder gaat het prima hoor. We zijn vanmiddag weer naar het Watergat gelopen, het was heerlijk op het strand, en daarna hebben we lekker even uitgerust in de zon.

Ria Woensdag 21 April 2010 at 7:57 pm | | Standaard

acht reacties

Me!

Het weer is goed om in de tuin te weren. Alhoewel het hier vanochtend toch nog gatverpielekes koud was…

Me!, (E-mail ) (URL) - 21-04-’10 20:36
Renesmurf

Consequent zijn is erg moeilijk, maar het moet, en ondeugend zijn ze toch wel, en ondanks dat moet er regel zijn!

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 21-04-’10 20:58
marlies

tijm lekker kort maken en het loopt vanzelf weer uit.

marlies, - 21-04-’10 21:24
Bertie

Hai Ria,
Misschien heb je al gelezen dat ik bedank voor de Sunny Award-eer. Hoe goed en lief bedoeld ook, ik laat het aan mij voorbijgaan.
Zojuist nam ik een kijkje op je logjes, het ziet er hier aantrekkelijk uit en ik kom zeker nog eens terug.
Doei, Bertie

Bertie, (URL) - 21-04-’10 22:20
Mack

[o.t.]Als jij het weet over dat RSS-feed, dan zeg je het maar hoor. Ik heb gezocht en ik kom er niet uit. Ik begrijp het ook niet goed trouwens.

Mack, (URL) - 21-04-’10 23:12
Brillie

Het zit er echt aan te komen. De nieuw levens in de natuur. Heerlijk.

Brillie, (URL) - 21-04-’10 23:50
Redstar

Een hond moet idd nog wel een beteje hond kunnen zijn. Hier is een plekje waar ze altijd ff tegenaan piesen. Dat zie je ook.

Redstar, (E-mail ) - 22-04-’10 07:23
Thérèse

Didi heeft groot gelijk. Zelfs wij, mensen, doen niet eens alles zoals het hoort. Kan je nagaan.

Even OT: Wieneke heeft de Award aanvaard en Henk grasduint is er al dolblij mee. Hahaha, hij heeft er een leuk stukje over geschreven. Wieneke trouwens ook.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 22-04-’10 16:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.