Augustus

De kinderen van Sil zijn gisteren naar hun vader vertrokken voor de rest van de vakantie. Nu zijn er alleen nog Sil en Martin, met zijn dochter en vriend. Vandaag konden ze eindelijk eens uitgebreid naar het strand. 

De jeugd van tegenwoordig Pingt heb ik begrepen, ze zijn er dagen zoet mee. Twitter, Hyves en Facebook zijn helemaal uit, Pingen is de mode, je wordt er suf van en onderneemt verder niets meer. 

Ik was vanmorgen al op tijd onderweg voor een flinke wandeling, het was nog goed te doen en niet te warm. Morgen nog zo'n dag en daarna wordt het blijkbaar alweer minder, dan gaan ze weer naar huis, want er moet ook nog wel wat gewerkt worden. Fijn dat ze in elk geval deze dagen nog mee kunnen pakken. 

De boeren krijgen ook alweer de kriebels en er wordt druk met uien heen en weer gereden, dat ruikt lekker, dat ruikt naar augustus, de boel wordt geoogst.

Ria Maandag 01 Augustus 2011 at 7:27 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

acht reacties

tineke

Fijn dat de vakantiegangers toch nog een paar mooie zonnige
dagen hebben,want ze moeten er dadelijk weer lang tegenaan,
net als wij vandaag.
O,o,ik ruik die heerlijke Zeeuwse Uien lucht alweer v.u.mijn
p.c.

tineke, - 01-08-’11 21:08
Sjoerd

Voor pingen heb je wel een blackberry nodig… En dat terwijl android in opmars is.

Sjoerd, (E-mail ) (URL) - 01-08-’11 21:35
adriaanbrillie

Ijs is toch gewoon om op te eten?

adriaanbrillie, (E-mail ) (URL) - 01-08-’11 22:24
mack

Wat is dat toch met de jeugd van tegenwoordig? Ooit was ik ook de jeugd van tegenwoordig maar desondanks is het goedgekomen. Het zal dus wel loslopen. Maar webloggen doen ze niet he, die jeugd. Dat is toch weer net een graadje te moeilijk.

mack, (E-mail ) (URL) - 01-08-’11 22:50
Redstar

Ja, mij werd pas nog gevraagt of ik anders niet even wilde pingen. Nah, ik denk het niet. Wij zijn er gister maar eens op de fiets op uit getrokken. Heerlijk.

Redstar, (E-mail ) (URL) - 02-08-’11 08:14
Wieneke

Een poosje geleden heb ik over dat pingen gehoord. Het is een soort morfine dus :-)

Wieneke, - 02-08-’11 10:28
Thérèse

Goh Ria, ik had er nog nooit van gehoord. Verder: geniet nog maar lekker van het mooie weer.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 02-08-’11 21:21
Irene

Blij dat je me dat vertelt, van dat pingen. Ik zou anders niet geweten hebben waarop ik nu weer achterliep. Twitteren ook al totaal gemist, maar dat is nu dus niet erg meer, begrijp ik.;-)

Irene, (URL) - 02-08-’11 21:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.