Dronken dropje

Vanmorgen gelijk maar begonnen met schilderen, het was er tenslotte weer voor, zondag of niet. Die boeiboorden zitten net te hoog voor makkelijk en ik ben zo duizelig als een dronken lor bij het achterover buigen en weer van de trap af gaan. Het zat zodoende niet mee, ik werd er depressief van. Toch maar eens langs de dokter misschien binnenkort, ook al denk ik dat er niks aan te doen is en dat het slijtage is. Misschien heeft hij een toverpilletje... Als die boorden klaar zijn wordt het wat makkelijker en hoef ik niet meer achterover te leunen.

Ook nog wel lekker even van het zonnetje genoten natuurlijk en naar Renesse gewandeld en bij de Goudoevertjes mossels gegeten met alles erop en eraan, verrukkelijk!

Ria Zondag 25 September 2011 at 10:08 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

acht reacties

Sjoerd

Toverpilletjes bestaan volgens mij niet. Je moet er gewoon mee leren omgaan. Voor dit soort karweitjes heb ik een stevige tafel waar ik op ga staan.

Sjoerd, (E-mail ) (URL) - 25-09-’11 23:06
marlies

als jij zulke muziek draait als je depressief bent, wat moet het dan een vrolijke boel zijn als je in een uitgelaten bui bent.

marlies, - 25-09-’11 23:07
ria

@Sjoerd: Ik zie me al met die tafel rond het huis zeulen [-(

@Marlies: We zullen het maar niet erger maken dan het is en het duurde ook maar even ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 25-09-’11 23:36
Renesmurf

De dokter is er niet voor niks.
Je weet dat je ouder wordt, maar besef ook, ze kunnen steeds meer he!

Renesmurf, (URL) - 26-09-’11 00:24
Wieneke

Wat een schitterend lied. Vol met wijsheid. Ik kende het niet.

Wieneke, (E-mail ) (URL) - 26-09-’11 09:52
aargh

Achterovergebogen staan is ook heel vervelend en echt een werkhouding om overal last van te krijgen. Kun je de ladder niet tegen de bovenrand van de boeiborden laten steunen? Dan kun je alleen naast de ladder werken en dan moet je hem iets vaker verplaatsen maar het is wel minder slopend.Of is de ladder te kort, dan zou ik zorgen dat ik een langere kreeg want dit is een terugkerend klusje en het wordt er met de jaren niet makkelijker op.

aargh, (E-mail ) (URL) - 26-09-’11 10:37
Irene

Voor onze oude kat had de dierenarts wel een wonderinjectie, waarna ze lang zo stram niet meer was en weer vlot de trap oprende, dus misschien is er toch een middeltje, ook voor mensen.

Irene, (E-mail ) (URL) - 26-09-’11 10:57
tineke

Ik gooi het gewoon op een verkeerde werkhouding doordat je zo dol werd,je moet ook niet vergeten,wij dauwen maar door he.
Dat doen wij wel even vlug,ik ken mezelf.
En je gaat toch merken aan jezelf,dat je niet alles meer zovlug en snel kan als eerst,vandaar die duizeligheid.

tineke, - 26-09-’11 11:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.