Doorwinteren

Door al het gedoe met onze oudste ben ik toch nog wat uit mijn doen, ik slaap slecht en ben zodoende 's morgens alweer vroeg in de weer en aangekleed. Het is niet anders en het zal ook wel weer wennen, maar moeders (en vaders ook hoor) kunnen daar nu eenmaal, niet meer zo goed tegen. 

Hopelijk vindt ze gauw een onderkomen dat iets meer buiten ons gezichtsveld ligt, ik heb eigenlijk geen idee hoe het met het (huur)woningaanbod in onze omgeving gesteld is.

Want onrustig is het best en het geeft ook ongewild weer ergernis, hoe goed het ook allemaal bedoeld is en daar zit eigenlijk niemand meer op te wachten. Nu ja, hopelijk komen we heelhuids de winter door en dan daarna moet ze echt de hut uit, want daar was hij niet voor bestemd natuurlijk, dan maar een hutje op de camping.

Ria Dinsdag 13 December 2011 at 6:11 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

tien reacties

aargh

Nee dat is niet leuk voor ouders. Ook niet voor Mir natuurlijk, dat is een volwassen vrouw en die hoort niet bij pappie en mammie in huis. Snel wat anders zien te regelen, succes!

aargh, (URL) - 13-12-’11 20:11
tineke

Het is altijd vervelend als je weer een van je kinderen weer thuis krijgt,wij raken uit ons ritme,en zijn dit niet meer gewend.
Gelukkig kunnen wij ze tijdelijk een onderkomen bezorgen,maar dit moet nooit telang duren.Niet goed voor ouders en kind,hoop dat Mir.gauw iets anders kan vinden,sterkte.

tineke, - 13-12-’11 20:50
Sjoerd

Ach, ik zit er weer met twee thuis die weg waren… Het blijven je kinderen, hoe oud ze ook zijn.

Sjoerd, (URL) - 13-12-’11 21:54
Irene

Nou, vervelend. Kop op maar weer, zulke mooie sfeerfoto’s helpen daar vast bij.

Irene, (URL) - 13-12-’11 22:10
ria

@Irene: Jawel en het weer ook, als de zon schijnt :-)

ria, (URL) - 13-12-’11 22:17
Ina

Jaja da’s weer ff wennen zo’n dartel bij jullie in de blokhut

Ina, - 13-12-’11 22:30
adriaanbrillie

De liefde komt vanzelf wel weer. Dat is nooit anders geweest.

adriaanbrillie, (URL) - 13-12-’11 22:48
Thérèse

Ik dacht dat je wilde gaan zeggen: dan maar een hutje op de hei, maar natuurlijk is het voor jullie ook niet leuk en zorgen en piekeren. Sterkte Ria en Joop!

Thérèse, (URL) - 14-12-’11 00:24
Redstar

Tja, maar je kinderen help je altijd. Het zal vast wel gaan allemaal.

Redstar, (URL) - 14-12-’11 08:37
Wieneke

Ik heb weleens gehoord dat dit comebackkids genoemd worden. Ze zijn al lang het huis uit en komen dan toch weer terug op het ouderlijk nest. Nou ja, wat moet dat moet en Mir zal zelf toch ook wel het liefst weer snel een eigen plekje hebben. Sterkte voor alledrie, hoor.

Wieneke, (URL) - 14-12-’11 10:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.