Feest!

Mijn eerste roseetje aan het eind van de middag buiten in de zon, na een dag van hard werken. Ik had het verdiend!

Toen ik mijn glas op de tafel zette viel me iets op, er was iets, of eigenlijk, er was iets niet.

Deze had ik nog niet gehad blijkbaar zonder shag, want dat was het wat ontbrak.

En ik rekende eens terug, zo rond deze dagen is het toch alweer een half jaar dat ik niet meer rook. Heel af en toe denk ik, nu zou ik er wel eentje lusten, dus helemaal uit mijn gedachten is het nog niet verdwenen, maar die tijd komt ook zeker.

Voor Didi was het vandaag ook feest er waren vier konijntjes en zij had ze eerder in de gaten dan ik (of als/dan mij deze weet ik nooit). Dus die heeft als een speer over het land lopen vliegen, van Looperkapelle, naar den Osse, maar de konijntjes waren steeds sneller dan haar. Het duurde dus even eer ze weer bij me terug was.

Verder is mijn virusprobleem nu echt opgelost. Lees hier maar wat er op deed en hier hoe ik nog een trap na krijg. Bedankt Redstar, in alle opzichten. 

Dus als jullie iets merken aan je pc, of er zit ineens een worm ergens tussen je toetsen, dan komt dat door mij hoor. Ik blijf het leven en zeker internet maar met een knipoog bekijken ;)

Ria Donderdag 08 Maart 2012 at 5:33 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

twaalf reacties

Redstar

Ria toch. Ik wil je geen trap na geven.
Sorry als je dat zo op pakt. Ik meende je oprecht te helpen met je exploit. En heb geen zin iemand te kwetsen. Ik stop dan ook definitioef met loggen. Bedankt!

Redstar, - 08-03-’12 19:36
tineke

Heerlijk zo’n eerste roseetje buiten in de zon,wennen,of niet meer aan iets wat er eerst was.Knap van jou,alweer een halfjaar gestopt met roken.Ik dacht wat jij kan,moet ik ook kunnen na 45 jaar,ik zit in mijn tiende week,van gestopt met roken,het bevalt me erg goed,en ben super trots op mezelf,eindelijk !!,maar ben der nog lang niet.

tineke, - 08-03-’12 19:38
ria

@Redstar: Je moet doen wat je niet laten kunt. Ik reken dit mezelf dan ook absoluut niet aan, als je nu stopt was je dit al langer van plan en hoe jij in hemelsnaam na 2? minuten ziet dat ik je niet meer volg op Twitter is me een volkomen raadsel.

ria, (URL) - 08-03-’12 19:44
Wieneke

Ik heb niks bijzonders gemerkt en ik kom bijna elke dag wel even hier langszij.

Wieneke, - 08-03-’12 19:57
Irene

Ik dacht al wat voel ik toch kriebelen, maar dat zijn jouw wormen natuurlijk. Verder doet alles het hier prima hoor. ;-)

Irene, (URL) - 08-03-’12 21:00
Sjoerd

Ik zal vandaag eens wijselijk mijn mond houden…

Sjoerd, (URL) - 08-03-’12 21:26
adriaanbrillie

Waarom werk je nog rot, je bent toch al boven de 65?

adriaanbrillie, (URL) - 08-03-’12 22:15
ria

@Brillie: Nee, nog niet :-D

ria, (URL) - 08-03-’12 23:02
Renesmurf

Ja, neem het allemaal niet te serieus.
Red-star voelde zich niet helemaal serieus genomen, en jij ben er gewoon nuchter onder.

En we gaan weer voort! Virusvrij!

Renesmurf, (URL) - 09-03-’12 00:02
humanoid

tsss…. nooit iets gemerkt van wat voor worm of spam dan ook. maar ja, ik reageer hier ook niet zoveel. en zoals bekend werkt die mse voor geen meter, dus ik gebruik gewoon wat anders….

humanoid, - 09-03-’12 00:48
Thérèse

Knap van jou, hoor van dat niet-meer-roken. Ik rook nu al bijna 10 jaar niet meer, maar zo heel af en toe……maar ik moet er nooit meer aan beginnen.

Thérèse, (URL) - 09-03-’12 20:15
adriaanbrillie

Woont ze nog steeds illegaal in die bijschuur?

adriaanbrillie, (URL) - 10-03-’12 23:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.