Wilde klimmers

Eigenlijk moet je op zulke dagen maar een beetje uit de buurt blijven van woonboulevards en tuincentra, maar het was nog vroeg toen ik zin kreeg om de dode olijfboom eruit te trekken en er iets nieuws voor in de plaats te planten.

Ik had ook al gezocht wat ik eventueel wilde daar, dus ja, toen moest ik wel en gelukkig was het nog vroeg.

Er was zefs nog parkeerplaats en wat ik wilde hadden ze, dus ik was met een kwartier weer buiten en weg. Hij staat al en ook de stokrozen die ik een paar dagen geleden meebracht.

Joop zag het met angst en beven gebeuren. 'Wat is dat? En groeit het overal tussen?'

Hij weet dat ik van wilde klimmers hou, daarom koos ik ook ooit voor hem natuurlijk...

Ria Maandag 09 April 2012 at 7:08 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

tien reacties

tineke

Mij ook niet gezien hoor op zo’n woonboulevards etc,las net wel dat het een topdrukte was,heeft onze economie weer 600 miljoen op gebracht.Zie Joop al staan met angst en zweet in de handen,waar o waar groeid dat allemaal heen.

tineke, - 09-04-’12 20:02
Sjoerd

Haha,ik was er ook eventjes om 10 uur vanochtend… geen mens te bekennen. een half uur later waren we weg en kwamen de eerste bezoekers pas.

Sjoerd, (URL) - 09-04-’12 20:53
adriaanbrillie

Bij mij kon je echt klimmen, en nog hoog ook. Voor mij staan ze nogal laag.

adriaanbrillie, (URL) - 09-04-’12 21:06
Margo

Tuincentrum, eens vergeten dat het Pasen was en oh man wat heb ik mijzelf daar vervloekt!! Maar ik heb het weliswaar niet ongeschonden maar wel levend weer verlaten.
Wat was dat met jouw reactie bij mij?

Margo, (URL) - 09-04-’12 22:18
Renesmurf

Het beste is als er één persoon over de tuin gaat!
En dan wordt het vast erg mooi, zonder consessie`s.

Renesmurf, (URL) - 09-04-’12 23:36
Redstar

Mij zal je er niet snel vinden :D
Soms denk ik dat mensen er uit verveling heen gaan..

Redstar, (URL) - 10-04-’12 08:29
hanscke.

Ik ben niet geweest, maar ik ben één van die gekken die het wel gezellig vindt als er wat volk rond loopt. Dit onder het motto zien en gezien worden.

hanscke., (URL) - 10-04-’12 09:33
aargh

Prachtig in de herfst! En het leuke is: als je eenmaal een rhus hebt kun je binnen de kortste keren een handeltje in die dingen beginnen ;-)

aargh, (URL) - 10-04-’12 11:31
Irene

Haha, die laatste zin. Maar eh, een fluweelboompje? Ze zijn echt mooi hoor, en lekker zacht die kaarsjes om te aaien, en in de herfst verkleuren ze ook nog eens prachtig. Maar hou ze in de gaten anders heb je zo een tuin vol wortelstokken en overal opschietende fluweelboompjes. Dan kun je er inderdaad in gaan handelen, zoals aargh zegt.

Irene, (URL) - 10-04-’12 17:03
ria

@aarg en Irene ik ken ze wel hoor, had er in mijn vorige tuin ook een. In deze tuin heb ik ook al een duivelswandelstok, dat is net zoiets wat betreft de wortelstokken. Ik zie wel wat er van komt, ik vind ze ook mooi. ;-)

ria, (URL) - 10-04-’12 17:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.