Stamboom

Joop is al ruim een jaar bezig, met tussenpozen natuurlijk, met het in beeld brengen van de stamboom van de familie. De Kristelijntjes, Kloetjes, Princen, Berrevoetsen, noem ze allemaal maar op. Een hele klus.

Mocht je familie zijn en nog niet uitgenodigd, wat ik me van de Kloet kant kan voorstellen, meld je aan of neem contact op, het is best heel leuk. Je kunt ook onderling communiceren, namen toevoegen van bv kinderen en kleinkinderen met eventueel een foto. Misschien moet dat dan in overleg met Joop, maar dat is geen probleem lijkt mij. 

Vaak ook zullen namen verkeerd gespeld zijn. Zelfs die van mij weet hij niet goed, Jannie moet nl. met een Y. Kleinigheidje natuurlijk maar wel fout.

Ons nageslacht zal ons dankbaar zijn.

Ria Donderdag 07 Juni 2012 at 6:43 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zeven reacties

tineke

O,dat word een hele klus,maar erg mooi,mijn broer Dre heeft ook jaren geleden meegewerkt aan het Stamboom boek van de Geelhoedjes,waar alweer het zoveelste druk van uit is.Ik blader daar nog regelmatig in.Succes ermee Joop..!

tineke, - 07-06-’12 19:29
Renesmurf

nou nee, stambomen zijn volslagen flauwekul.
Als je het goed doet is iedereen familie van elkaar, dus moet men strenge keuzes maken. En keuzes maken maken het tot flauwekul.
Stambomen gaan altijd via de naam, via de man, alsof vrouwen minder zijn.

Renesmurf, (URL) - 07-06-’12 19:35
ria

@renesmurf: nou nee, hier heb je geen gelijk hoor, ook mijn afkomst is helemaal uitgespit.

ria, (URL) - 07-06-’12 19:55
adriaanbrillie

Mijn stamboom gaat heel ver terug Duitsland in, dan weer naar Frankrijk en Italia.

adriaanbrillie, (URL) - 07-06-’12 21:06
Sjoerd

Een nadeel zit er wel in. Je moet je eerst aanmelden wil je wat zien…

Sjoerd, (URL) - 07-06-’12 22:30
ria

@sjoerd: als ik niet ingelogd ben kom ik toch opde hoofdpagina van Joop, maar jullie niet blijkbaar….

ria, (URL) - 07-06-’12 22:43
Margo

Samen met mijn broer ben ik ook al geruime tijd bezig de boel in kaart te brengen en met internet is dat wel veel gemakkelijker en leuker geworden. Het is vooral een klusje voor de winteravonden. Met onze naam is het ook vrij makkelijk, ik geloof dat er momenteel nog geen tien mensen met mijn naam rondlopen. Uiteindelijk heb je allemaal namen en data, heel soms, als het niet te lang geleden is een foto, maar wie die mensen waren, wat ze deden en dachten, hoe ze leefden blijft in nevelen gehuld.

Margo, (URL) - 08-06-’12 00:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.