Code oranje

Ik stop ermee me zorgen te maken om dingen waar ik toch niets aan kan veranderen, dat heeft geen nut en het zorgt er enkel maar voor dat ik verzuur en zelf de lol in het leven verlies, terwijl de rest van de wereld gewoon lekker doorfeest.... 

Was het maar waar hè. Nee het is juist voor het overgote deel ellende, armoede, honger, ziektes, noem het allemaal maar op, we hebben het veel te goed hier.

Gisteren was ik weer in de borstenbus, twee jaar lijken in een vloek en een zucht voorbij, het leven is te kort om altijd maar bang te zijn voor noodweer. Code oranje, ik scheet in mijn broek en het stelde niets voor!

En toch ben ik boos. Op mensen die wèl zelf hun geluk in handen hebben en het op de één of andere manier toch weten te verzieken voor zichzelf en hun omgeving.

Ria Vrijdag 22 Juni 2012 at 6:37 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zes reacties

Renesmurf

Ik denk dat ik snap wat je bedoelt.
We leven hier in zo`n fantastisch mooie wereld, en ook hier zijn mensen die het verzieken.
Zonde, de tijd is te kort daarvoor, geniet liever en maak de wereld nog beter, ook elders!

Renesmurf, (URL) - 22-06-’12 20:21
Sjoerd

Soms moet je de dingen los laten waar je toch niets aan kunt doen. Maar zo zit het jammer genoeg niet altijd in elkaar, Er niets aan kunnen doen wil niet zeggen dat je er niets aan had willen doen.

Sjoerd, (URL) - 22-06-’12 20:46
Margo

Dat loslaten waar je toch niets aan kunt veranderen, daar worstel ik ook mee. Wanneer weet je dat trouwens zeker? Maar het is een algemene wijsheid dat je daar geen energie in moet steken. Laten waar het hoort.
Dus l o s l à t e n … ;-)

Margo, (URL) - 22-06-’12 22:59
sil

ik denk dat bij het horen van Oranje heel nederland de kriebels zou krijgen : ) Geniet maar van de dingen die WEL goed gaan xxx

sil, - 22-06-’12 23:03
Irene

Renesmurf zegt het weer helemaal.

Irene, (URL) - 23-06-’12 10:56
ria

@Irene: Renesmurf wordt later Boedha :-D

ria, (URL) - 23-06-’12 19:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.