Kleurig

Vroeg op pad vanmorgen en een flink stuk gewandeld, dat gaat tenminste weer met deze wat draaglijke temperaturen. Korte mouwtjes en zonder fleece, best fris als de zon even achter de wolken verdween.

Veel fietsers onderweg, het is nu wel topdrukte overal. Ik was nog niet thuis of het geluid van ambulances en een overvliegende traumahelicopter drongen tot me door, dat hoort daar jammer genoeg ook bij. 

Op het land is het prachtig, al die verschillende gewassen met hun verschillende kleuren, er wordt nog niet gemaaid, mijn lapje vlas staat ook nog overeind en kleurt prachtig roodbruin.

Ria Zondag 29 Juli 2012 at 6:03 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zes reacties

Sjoerd

De boeren staan in de wacht, geloof ik. Het was hier ook heerlijk aangenaam weer voor ons…

Sjoerd, (URL) - 29-07-’12 21:42
tineke

Hier was het ook zeer aangenaam vandaag,kreeg nog een bezoekje van neef Leo en zijn vrouw,moest wel even uitleggen wie toch vooral Ria was…ineens viel het kwartje bij hem,haha.

tineke, - 29-07-’12 22:41
Irene

Het seizoen begint al wel op te schieten. Hier in onze uithoek merken we er niks van maar zodra je in de bewoonde wereld komt zie je korte broeken en teva-sandalen, en heel erg veel scouts, die komen hier kamperen.

Irene, (URL) - 29-07-’12 23:24
Thérèse

Wat is dat op die 1e foto Ria?

Thérèse, (URL) - 30-07-’12 01:26
Margo

Prachtige foto’s weer Ria, een genot om naar te kijken. Wij hadden ook prachtig weer in Friesland en zijn inmiddels weer thuis.

Margo, (URL) - 30-07-’12 01:52
ria

Dat is de bloem van een ui T :-)

ria, (URL) - 30-07-’12 08:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.