Hoppa!

Door mijn bezoek van afgelopen weekend is Joop hier een beetje op de achtergrond geraakt, maar op Facebook werden wel berichtjes geplaatst hoor o.a. deze:

Rabin heeft een week lang tentamens. Elke dag een vak. Gisteren had hij een vrije dag maar vandaag heeft hij een tentamen wiskunde in 2 gedeelten van 10 tot 14 uur. Toen ik gisteren bij hem thuis was voor diner heb ik eens in zijn boeken gekeken wat voor stof hij krijgt aangeboden. Toen stond ik toch versteld. B.v. de stof voor dit jaar voor wiskunde is denk ik toch op HAVO niveau.

Wanneer hij dit jaar goed afsluit, en dat ziet het er toch naar uit, dan moet hij zich 2 jaar specialiseren in een bepaalde richting. Hij heeft gekozen voor wetenschap. Hij wil, als het kan, de medische kant op gaan. En nu maar hopen dat hij zijn wiskunde goed maakt vandaag. Het is tenslotte zijn beste vak. Op de foto zie je Rabin en zijn zusje Rita. Pokhara, Nepal.

Natuurlijk gaat hij dat goed afronden, ik ga er ook verder niet op in en de andere berichtjes ook niet plaatsen, dan moet je maar facebooken. Waar ik wel blij mee was, was de nieuwe foto! Wat is hij gegroeid hè en zijn zusje ook. Fijn, dacht ik, kan ik eindelijk de foto op mijn weblog aanpassen... heeft hij precies hetzelfde shirt aan! Ik wacht dus nog even met aanpassen want misschien heeft Joop nog meer foto's al denk ik niet dat hij daarop een ander shirt aan heeft. We zullen het er de komende twee jaar mee moeten doen denk ik.

Joop is inmiddels sinds vandaag weer terug in Kathmandu. Donderdag landt hij weer op Schiphol.

Het was wel een vakantie met de nodige problemen, eerst de afstandsbediening waarop ik het uitschakelen van de ontertiteling niet kon vinden, dat lukte uiteindelijk, maar sinds gisteren is het weer terug, daar ga ik zo weer eens even voor zitten. Toen Marlies en Sjeu er waren bleek de gasfles in de blokhut leeg. Die hebben we met veel moeite, een telefoontje naar Jelle, vriendje van Sjeu engelse schroefdraad, en geen weet van de knopjes toch weer aan de praat gekregen, er kwam tenminste warm water uit de kraan. En vandaag waren de batterijen van de thermostaat leeg. Nieuwe gehaald, omgewisseld, maar allemaal achten in beeld, die niet weggingen, grrrrrrrrrrrr. Het is ook wel goed hoor, dat ik dat ook allemaal zelf eens doe. Maar ja, ik heb vanmorgen ook al gemaaid en die maaier moet ik ook al aan de praat krijgen met startkabels, als nu alles het gewoon eens doet! Knopje omdraaien of indrukken en hoppa!

Ria Maandag 01 Oktober 2012 at 7:13 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

negen reacties

Sjoerd

Soms gaat alles niet helemaal zoals je wil…

Sjoerd, (URL) - 01-10-’12 21:34
marlies

tja, die dingen normaal altijd door joop worden opgeknapt….en omgekeerd zal het wel net zo werken, alleen ga jij nooit weg.

marlies, - 01-10-’12 21:48
Sjeu

;-) hoeba hoeba hoeba hop..

Sjeu, - 01-10-’12 23:49
Sjeu

..morgen gezond weer op!

Sjeu, - 01-10-’12 23:51
Wieneke

Jeetje, wat een groeispurt maakt Rabin. Zijn zus ook trouwens. Je wordt nog een hele techneut, Ria. Straks ga je Joop even uitleggen hoe het allemaal werkt. En als het niet werkt, hoe je het aan de praat houdt. Knapppp!!!

Wieneke, - 02-10-’12 09:45
Irene

Daar is zo’n vakantie heel goed voor, dan weet je weer wat je wederhelft allemaal voor je doet (of niet doet) ;-)

Irene, (URL) - 02-10-’12 10:41
R van InR

Och, geeft toch niks als niet alles het meer doet; zolang je het zelf maar goed blijft doen ;-)

R van InR, (URL) - 02-10-’12 14:29
Renesmurf

Ja, leuk, hetzelfde shirt aan!
Ik plaatste onlangs een foto van mezelf, en die jas draag ik ook nog dagelijks.

En problemen los je wel op, dat gaat je lukken! Moet wel he.

Renesmurf, (URL) - 02-10-’12 18:29
aargh

Ineens geen jongetje meer, maar een jongeman in wording. Zie ik daar zelfs al wat dons op de bovenlip?

aargh, (URL) - 02-10-’12 23:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.