Slap

Het gaat nog niet zoals het gaan moet, ik ben slap als een vaatdoek en bij het minste geringste breekt het zweet me uit. Gisteren wel een rondje Ellemeet gedaan, maar toen was ik zo blij dat ik thuis was dat ik vandaag maar weer overgeslagen heb. Wel wat boodschappen in Zierikzee, maar het kost me allemaal zo'n moeite. Tot overmaat van ramp begint Joop nu ook gezellig te rillen.

We sukkelen dus nog even voort. Reageren lukt soms ook nog niet geloof ik... ach ja, komt wel weer goed allemaal

Ria Maandag 15 Oktober 2012 at 7:14 pm | | Standaard

twaalf reacties

marlies

toen ik nog aan het arbeidsproces deelnam was de norm die de controlearts aanhield om weer volledig aan het werk te gaan na een flinke griep: zonder zweetuitbraak het huis stofzuigen en dan nog wat energie overhouden. dus geheel hersteld ben je nog niet. wens joop maar alvast beterschap en houd hem een beetje extra in de gaten want die is zoals wij allen weten nogal eigenwijs als het op ziek zijn aankomt.

marlies, - 15-10-’12 19:41
marlies

mooi foto trouwens.

marlies, - 15-10-’12 19:43
hanscke

Echte griep vergt echt zijn tijd. Maar er is vooruitgang, alleen niet zo snel als jij zou willen. Toch al weer een rondje gelopen

hanscke, (URL) - 15-10-’12 19:54
Wieneke

Waardeloos dat het zo lang duurt. Dat zweten betekent dat de kwaaie dampen er nog niet uit zijn, Ria. Geduld en doe rustig aan. Veel thee en water drinken en fruit eten.

Wieneke, - 15-10-’12 20:08
sil

Ik zeg GRIEPPRIK volgend jaar mam,…die is er niet voot niks : /

sil, - 15-10-’12 20:56
Sjoerd

Hoe ouder je wordt hoe moeilijker je hersteld. Maar het zal best allemaal weer goed komen met jullie…

Sjoerd, (URL) - 15-10-’12 21:11
marlies

@ sil: griepprikken zijn er voor mensen die geen of onvoldoende antistoffen tegen het influenzavirus hebben. ria heeft nu waarschijnlijk meer antistoffen aangemaakt dan alle griepprikken die ze ooit (niet) gekregen heeft. tenzij er een geheel nieuw influenzavirus de kop op steekt natuurlijk, maar dan is waarschijnlijk sowieso niet genoeg antivirus beschikbaar om ons allemaal te immuniseren. ik geef evenwel toe, zo’n prikje vergt wel heel wat minder van iemands immuunsysteem.

marlies, - 15-10-’12 21:54
aargh

Ik zeg hetzelfde als Sil, en dan ook voor Joop natuurlijk. Maar eerst maar eens helemaal beter worden. Er komt zacht weer aan, je kunt de komende dagen lekker een beetje buiten rondkeutelen en genieten van de herfstkleuren.

aargh, (URL) - 15-10-’12 22:07
Margo

Ja dat is flink balen als het zo lang duurt. Maar reken maar gerust op 14 dagen voor je je weer een beetje de oude voelt. Sterkte voor Joop, hopelijk rolt hij er sneller doorheen!
Ik zag vanavond een film over libellen op tv, dat zijn vraatzuchtige beestjes!

Margo, (URL) - 15-10-’12 23:13
Irene

marlies: Het hele huis!? Dan ben ik nooit arbeidsgeschikt hoor. Ria: Goed uitzieken, dat hoort er gewoon bij, nog even en je rent weer rondjes (met of zonder stofzuiger).

Irene, (URL) - 16-10-’12 11:02
Ina

Ohjeeetje, Joop nu ook al? het is niet te hopen voor hem dat hij net zo ziek wordt als jij bent geweest. Sterkte!!

Ina, - 16-10-’12 18:03
Sil

Zoals jullie het stellen is het idd beter : ) ….het is haast een feest even ziek te zijn want als je beter bent kan je weer de wereld aan : D

Sil, - 16-10-’12 21:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.