2de kerst

De duiven komen zo langzamerhand één voor één uit hun ei gekropen. Ik heb ze nog niet gezien, maar vandaag of morgen ga ik er weer eentje vereeuwigen natuurlijk, ze zijn altijd mooi van lelijkheid.

We hebben even uitgewaaid aan het strand. Hoog water, dus goed voor de beenspieren in het losse zand. Vanmiddag hingen we wat bank, met voor mij de Top 2000 in mijn oren en vanavond aten we heerlijk bij Zee en Meer. Petje af voor de koks, we hebben beide dagen superlekker gegeten.

Morgen weer gewoon donderdag :)

Ria Woensdag 26 December 2012 at 10:40 pm | ΒΆ | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

zeven reacties

Sjoerd

Ik moet zeggen dat het hier wat minder ging. Niks te beleven in een ziekenhuis op eerste en tweede kerstdag.

Sjoerd, (URL) - 26-12-’12 23:44
Redstar

Hier hebben we ook lekker gegeten, alleen weet ik even niet hoe je het schrijft :P HEt was wel lekker iig.

Redstar, (URL) - 27-12-’12 09:15
hanscke

Wij hebben in huis lekker gegeten. De ovenfrietjes waren heel goed gelukt en de rollade smaakte ook prima. Heel blij dat het vandaag weer gewoon is.

hanscke, (URL) - 27-12-’12 11:19
R van InR

Uit hun ei? Midden in de winter :-\ Is er iets mis met hun biologische klok? Of misschien met Joop zijn biologische klok?

R van InR, (URL) - 27-12-’12 11:59
aargh

Niet eens een gewone donderdag maar een prima donderdag. Met een zonnetje erbij. Ik wilde dat ik zo’n strand had om de hoek.

aargh, (URL) - 27-12-’12 13:18
Fien

Lekker haas gegeten. Zie ze bijna elke dag rennen in de wei. Nu op mijn bord. Sans rancune. De rest kan weer gewoon het hele jaar rennen in de wei.
En wij hebben gewandeld in het bos. Koningsheide, dat ligt bij vliegveld Terlet.. Hoewel ik het strand ook wel een keer zou willen afstruinen.

Fien, - 27-12-’12 18:42
ria

@R: Komende zomer vliegen ze alweer mee, zo gaat dat. Niks biologisch, gewoon wanneer de melker wil ;-)

@Fien: Mijn vader kreeg vroeger elke kerst wel een haas en heel soms een fazant. Haas is lekker en mijn moeder plukte altijd de kop leeg ;-)

@Hanscke: Heb je bij Aargh al gelezen hoe dat moet met een rollade?
http://ikbenaargh.wordpress.com/2012/12/..

ria, (URL) - 27-12-’12 19:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.