Doorstromen

We blijven pompen om de kruipruimte een beetje begaanbaar te houden en Joop verzamelt moed om erin te gaan om de verstopping te verhelpen aan de afvoer van de keuken. Gelukkig werkt de rest gewoon, het is een klein stukje, hij heeft het al eerder vervangen, nog maar twee jaar geleden zie ik nu. We moeten toch maar eens uit zien te vinden wat de boosdoener is. Celofaantjes van de afwasblokjes haal ik eraf, ik gebruik vloebaar wasmiddel, dat kan het ook niet zijn. Vet gooi ik in een bakje en daarna bij het afval... ik snap er niets van.

Lekker in de regen gelopen vandaag, het was niet koud dus het was wel verfrissend. Eind van de middag ben ik weer gemasseerd, ik heb wel het idee dat de pijn wat minder wordt. 

Geen foto's gemaakt vandaag, vandaar eentje van Silvia van afgelopen zomer op hun 'nieuwe' boot. Morgen is ze jarig, 43 alweer.

Ria Donderdag 27 December 2012 at 7:35 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

negen reacties

Irene

Aiai, ja dat weet ik nog wel, dat jullie eerder ook al eens problemen hadden. Geen aantrekkelijk karwei, arme Joop.
Alvast gefeliciteerd met Silvia dan maar, dat is dan weer een lichtpuntje.

Irene, (URL) - 27-12-’12 21:21
Sjeu

pittige klus dus, maar fijn dat de massages goed doen! vanavond volle maan, maar hoop dat je ondanks alles wel goed blijft slapen, rust doet ook goed (zei het hysterisch stuiterkonijn) ;-p

Sjeu, - 27-12-’12 21:42
Nanos

Vloeibaar wasmiddel kan het juist wel zijn, las ik laatst. Maar ergens anders lees je dan weer dat het niets uitmaakt. Het schijnt wel goed te zijn om regelmatig de wasmachine een hete was te laten draaien. Dan lost aangekoekt vet op.

Nanos, (URL) - 27-12-’12 22:55
adriaanbrillie

Lekker een glas thee midden op zee.

adriaanbrillie, (URL) - 28-12-’12 00:13
Sjoerd

Tsja, wij hebben er ook jaren last van gehad, bleek de boosdoener een stukje cement te zijn wat indertijd daar de gootsteen naar onder was gespoeld en steeds dwars ging zitten in een sifon.

Sjoerd, (URL) - 28-12-’12 08:48
Redstar

Koud is het zeker niet. Gefeliciteerd met jullie dochter!
zit er een ontluchtingspijpje aan de afvoer?

Redstar, (URL) - 28-12-’12 09:25
aargh

Ik lees hier al allemaal tips van (ervarings)deskundigen, hopelijk kunnen jullie de oorzaak achterhalen want het is geen leuke klus om tweejaarlijks te moeten opknappen. De mogelijkheid van teveel vloeibaar wasmiddel heb ik ook wel eens van de wasmachinemonteur te horen gekregen, dat spul is lekker voor bepaalde microorganismen die dan vieze laagjes gaan maken. Nou sterkte ermee!
En hartelijke felicitaties voor jarige Sil!

aargh, (URL) - 28-12-’12 11:51
Wieneke

Verstoppingen zijn niks waard. Nergens ;-)

Wieneke, - 28-12-’12 15:30
Margo

Ik denk al brrrrr wat koud nou op de boot, maar het was van de zomer dus.
Gefeliciteerd Sil!

Margo, (URL) - 28-12-’12 16:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.