Feestelijkheden

We quizden met de hele familie en dorpsgenoten pub bij Salud, erg gezellig. Daarna gingen de meiden en ik richting Surf Inn voor een dansje, ook wel aardig maar ik vroeg me steeds af wanneer nu het volgende nummer zou komen, het is allemaal hetzelfde, niks an, die muziek van tegenwoordig.

Om half drie vond ik het welletjes. Joop was al naar huis, de meiden bleven nog, dus ik liep alleen en omdat ik toch wel wat pijnlijke voeten had en de hakken best wel hoog voor zo'n lange wandeling deed ik mijn schoenen maar uit en liep lekker op mijn sokken naar huis. Ik kwam nog iemand tegen die me daarop wees "Je loopt op je sokken hoor", haha, of ik dat zelf niet in de gaten had.

Vadaag een beetje duf, maar wel lekker gewandeld met Joop en Didi. Straks de dartfinale en daarna zal ik wel snel mijn bed inrollen denk ik zo.

Ria Dinsdag 01 Januari 2013 at 5:15 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

acht reacties

Sjoerd

Ik zal maar niet zeggen wat wij allemaal gedaan hebben… Maar als we eens beginnen om er met zijn allen een mooi en gezond jaar van te maken.

Sjoerd, (URL) - 01-01-’13 18:12
Lenie

Leuk om je eens “live” gezien te hebben!

Lenie, - 01-01-’13 19:46
ria

Hee Lenie, ja het is net zo leukom herkend te worden en een lezer te ontmoeten ;-)

ria, (URL) - 01-01-’13 19:49
Sjeu

klinkt als heel geslaagd en gezellig :-)

Sjeu, - 01-01-’13 20:17
Renesmurf

ja, muziek, dat heeft ook met de stemming te maken, wat mij betreft tenminste.
Soms is alles fijn, soms is niks fijn, volgorde en gemoedstoestand.

Nou ja, verder wel een leuk dagje, denk ik zo :)

Renesmurf, (URL) - 01-01-’13 22:29
Redstar

Ik ben ook vroeger gaan slapen als de rest. Om half 3 was ik gewoon op. Op je sokken loppen kan erg ontspannen aanvoelen.

Redstar, (URL) - 02-01-’13 09:03
Thérèse

Sorry, ik had geen tijd om ergens te lezen, maar nu ben ik weer bij. Ook de beste wensen voor jou en wat geinig op je sokken naar huis! Een goed begin lijkt mij.

Thérèse, (URL) - 02-01-’13 16:57
hanscke

Klinkt best gezellig allemaal. Sprankelender dan mijn oujaarsavond. Die was rustig en ingetogen, wel gezellig, maar als ik kon kiezen koos ik voor de joue.

hanscke, (URL) - 02-01-’13 21:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.