Foetsie

Ria Donderdag 21 Februari 2013 at 4:10 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

marlies

heee, de slakkenpost was vandaag heel lief! dank je wel.die kleine bloemist staat me hier vanonder zijn mutsje heel ondeugend aan te kijken :-)). het is wel erg droog weer hoor en met deze wind, ook al is hij ijzig koud, verdampt toch ook we water uit de vijver? vullen jullie die normaal bij? hier droogt de was buiten binnen een paar uurtjes , zeker als de zon, zoals vandaag, al best wel warm schijnt. hoe hoog staat het water in de sloten eigenlijk?

marlies, - 21-02-’13 17:03
ria

‘s Zomers vullen we altijd bij. Tsja, ik weet het niet hoor, het kan best natuurlijk. We gaan hem ook nog niet gelijk leeghalen hoor, misschien eerst nog eens bijvullen. De sloten worden bemalen al zijn die nu ook wel leeg, kijk maar naar de middelste foto. Fijn dat je blij was met de voorjaarsgroet ;-)

ria, (URL) - 21-02-’13 17:42
Sjoerd

Bij mij hadden de woelmuizen een gat in de vijver geknaagd…

Sjoerd, (URL) - 21-02-’13 20:57
Jan K. alias Afanja

Je had er fraaie wolkenpartijen bij vandaag.
Wacht nog maar rustig even af met je vijver. Zeker met het huidige weertype met vorst en een stevige wind verdampt er volgens mij nogal wat water. Eerst de boel straks maar eens rustig laten ontdooien, dan even bijvullen en maar zien wat er gebeurt. Hopelijk valt het mee, want het zijn van die rotklussen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-02-’13 21:25